Site Logo

Kahvecİ Antalya kampI hakkInda genel deĞerlendİrme yaptI

Takımımızın iki etap halinde gerçekleştirdiği Antalya kamp programının birinci etabını 13 Ocak Perşembe günü Manavgat’ta tamamlayıp, aynı gün Side Emirhan Otelinde ikinci etap kampına başlayacak ve 22 Ocak Cumartesi günü şehrimize kafile olarak geri dönecek.

Kamp çalışmalarının takıma yüksek derecede moral ve motivasyon verdiğini ifade eden Kahramanmaraşspor Basın Sözcüsü İsmail Kahveci, futbolcular arasında daha yakın kaynaşma olduğunu, birlik-beraberlik bağlarının arttığını ve teknik-taktik olarak teknik heyetinin verdiği programlar çerçevesinde üst seviyede olduğunu bildirdi.

Geçtiğimiz günlerde üç hazırlık maçı oynayan ve son iki maçtan mağlup ayrılan takımımızın günde çift idmanla eksiklerin giderildiği söyleyen Kahveci, hazırlık maçlarının çok büyük önem taşımadığını ve bu sonuçların yanıltıcı olduğunu söyledi. Sezon öncesi oynanan hazırlık maçlarına işaret eden Kahveci, “2010-11 Sezonu başlamadan yapılan kampta tüm takımları farklı mağlup ettiğimiz aşikârken, ligde gelinen noktanın bunu doğrulamadığını hep beraber gördük ve dersler çıkardık. İkinci yarı kampında hazırlık maçlarında alınan sonuçlar kamuoyunu yanıltmayacağını tahmin ettiğimizi bildirmek istiyorum. 30 Ocak 2011 tarihinde sahamızda karşılaşacağımız Sivas 4 Eylül Belediyesispor’la oynanacak müsakabada gerçek ve özlenen Kahramanmaraşspor görülecektir” dedi.

Basın sözcüsü İsmail Kahveci son olarak yönetim kurulu olarak en zor şartlarda dahi Kahramanmaraşspor’un teknik heyetine, futbolcularına ve vitrinde gözükmeyen gizli Kahramanlarına sonsuz güvendiklerini ifade etti.

Haber: © KahramanMarasSpor.org