Site Logo

Yenİ Valİ Şükrü Kocatepe: ''En kIsa zamanda çalIŞmalar baŞlatacaĞIz''

Kahramanmaraşspor taraftarı transfer yasağını Valiliğe taşıdı..

Kahramanmaraşspor taraftarının tek bir çatı altında toplandığı Kahramanmaraşspor Taraftar Derneği bilindiği gibi geçtiğimiz aylarda Kahramanmaraşspor 1969 Taraftar Derneği ve 46 Kahramanmaraşspor Taraftar Derneği birleşmesi birlik beraberlik içerisinde takımına sahip çıkmak için faaliyet göstermekte.

Kahramanmaraşspor Taraftar Derneği Kahramanmaraş’a yeni atanan Vali Şükrü Kocatepe’yi henüz görevinin ikinci gününde ziyaret ettiler.

10 Ocak Pazartesi günü görevine başlayan Vali Kocatepe’yi Kahramanmaraşspor Taraftar Derneği hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak takımının durumunu anlatıp takımı bu durumdan kurtarmak için yardımcı olunmasını istediler.

Valisi Şükrü Kocatepe’yi ziyaret eden Kahramanmaraşspor Taraftar Derneği Başkanı Yahya Vursavuş gazeteci İlker Yiyen’e yaptığı açıklamada, “Bugün sayın Valimizi ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerimizi ilettik. Valimiz bizi mütevazi bir şekilde karşılayarak bizlere nasıl yardımcı olabileceğini sordu. Bizde şehrin tek profesyonel takımına sahip çıkılması gerektiğini söyleyerek, kısıtlı zamanımız olduğunu ve transfer yasağımızın bir an önce kalkması gerektiğini söyleyerek, aksi taktirde transfer yasağı kalkmaz ise bu takımın küme düşeceğini ve dolayısıyla 42 yıllık efsanenin yok olacağını anlattık” dedi.

Taraftar derneğinin bu isteğini değerlendiren Vali Kocatepe ise bu konunun biran önce çözüme kavuşturulması için elinden gelen herşeyi yapacağını ifade etti. Bu takımın sadece taraftarın takımı olmadığını belirten Kocatepe, Kahramanmaraşspor’un bütün Kahramanmaraş halkının takımı olduğunu vurgulayarak transfer yasağının kalkması için en kısa zamanda çalışmalar başlatacağını açıkladı.  

Haber ve fotoğraf: İlker Yiyen