Site Logo

MuhteŞem HALUK...

Paralı Başkan…

Türkiye Profesyonel Futbol Liglerinde Kulübün tepesinde bulunan kişinin en önemli özelliklerinden birisidir Maddi Gücünün Olması…

Buna son zamanların en iyi örneği Elazığspor ile zamanında adı sıkça anılan Muhteşem Süleyman Lakaplı Süleyman Selmanoğlu. Elazığspor’u ipten alan şimdilerde takımın yakaladığı başarıdan dolayı yalnızca şehrinde değil Türkiye’nin dört bir yanındaki Elazığlılar tarafından son derece sevilen minnet duyulan birisi o. Neden verdik bu örneği. Sizce.?

Hemen söyleyelim o ip artık Kahramanmaraşspor’un da boynunda ve şehrimizdeki Muhteşem Süleyman Aday Adayı sayısı da oldukça az.

Muhteşem Haluk nasıl durur!

Belki lakap uymadı ama o bu minnettarlığı göstersin, 1 Milyon Nüfuslu Şehrin takımın sıkıntılarını gidersin (hele hele şöyle bir dönemde) onun ismine layık lakabı söz ben bulacağım.

Haluk ŞERBETÇİ’den bahsediyoruz.

Geçmiş yıllarda Başkanlık için ismi sık sık anılan, yeterli desteği göremediği için bu düşüncesinden vazgeçen ve taraftar tepkisi alan. Sezon başında alınan Yalıspor galibiyetinin ardından soyunma odasına inip futbolculara prim sözü veren, İş hayatında son derece başarılı, bu süre içerisinde gücüne güç katan birisi o.

Doğan TEHÇİ’nin artık KMS’ a küstü, tribüne de gelmez dediği Haluk ŞERBETÇİ’ nin birkaç kendini bilmez yüzünden Kahramanmaraşspor’la olan bütün bağlarını koparacağına inanmıyorum, inanmak istemiyorum. Çünkü onu çok önemli bir görev bekliyor.

Bu yasağı kaldırmak!

Başımızdakilerin Muhteşemlikten, Süleyman olmaktan anladığı yok. Ne sözler verildi ama yerine getirilmedi, bir transfer sezonu daha geldi çattı ama yine bir gelişme yok.

Şimdiye kadar toplanan paralarla ise Transfer Yasağını kaldırmak için gereken parayı 12 Taksite bölsek ancak 1. taksitini öderiz.

Son olarak bu bir öneriden öte, bir çırpınış, son çare gibi.

Bu ceketi giyin Sayın ŞERBETÇİ. Size çok yakışacak ona inanıyoruz.