Site Logo

KİPAŞ'tan K.MaraŞspor'a 50 bİn TL yardIm

Transfer yasağını kaldırıp ligin ikinci yarısında iddialı olmayı uman Kahramanmaraşspor'a 50 bin liralık bir destek de KİPAŞ Holding'den geldi..

Her sezon kırmızı-beyazlı kulübe ciddi destek veren KİPAŞ Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hanefi Öksüz bu yardımın ilk ve son olmayacağını ifade ederek, "Daha önceleri de bu şehrin önemli değeri olan Kahramanmaraşspor'a yardım ettiğimiz gibi, bugün de yardımda bulunduk. Kulüp yönetimi bu parayı iyi kullandığı sürece ben her zaman destek vermeye hazırım. Önemli olan paranın doğru yerde kullanılmasıdır." dedi.

Para yardımını teslim alan Kulüp Başkanı Doğan Tehçi ise, "Kentimizin değerli işadamlarından sayın Hanefi Öksüz uzun yıllardan beri takıma destek oluyor ve bugün yine oldu. Katkılarından ve iyi niyetlerinden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. Bilindiği gibi kulübün bazı ciddi sıkıntıları var ve bunları çözerek yola devam etmek istiyoruz. İnşallah ligin ikinci yarısında daha hırslı bir Kahramanmaraşspor seyredeceğiz. Katkıda bulunan herkese teşekkür ederiz" dedi.

Kahramanmaraşspor Futbol Şube Sorumlusu Fikret Fındık ise Hanefi Öksüz'e plaket ve bir forma takdim ederek teşekkür etti.

Bu arada idmanlarını Antalya kampında sürdüren Kahramanmaraşspor futbol takımı ise önümüzdeki Cumartesi günü Spor Toto 2. Lig takımlarından Hacettepe ile bir hazırlık karşılaşması oynayacağı bildirildi.

Haber: © KahramanMarasSpor.org