Site Logo

''K.MaraŞspor yalnIz bIrakIlmamalIdIr''

Kahramanmaraşspor As Başkanı Fikret Fındık ve Kahramanmaraş spor Teknik Direktörü Alaaddin Demirözü, basın mensupları ile bir araya gelerek, kamuoyunda Kahramanmaraş spor ile ilgili merak edilen soruları cevapladı.

Ferah Pastanesi’nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Kahramanmaraş spor Teknik Direktörü Alaaddin Demirözü, Kahramanmaraş spor’un iyi bir takım olduğunu, transfer sorununun giderilmesi durumunda daha iyi bir takım olacağını belirtti. Kahramanmaraş spor’u hak ettiği yere getire bilmek için çok çalıştıklarını ifade eden Demirözü, konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Ben Kahramanmaraş spor’un maddi ve manevi sıkıntılarını bile bile Kahramanmaraş spor’a geldim. Böyle bir görevin zor olduğunu biliyorum fakat ben zoru başarabilirsem kariyerime bir şeyler daha katmış olurum. Ama benim bu zorlukları başarmam için kaptanım başta olmak üzere basın camiasının ve sporseverlerin yanımda olması gerekiyor. Tek başımıza bir şeyler başarabilmemiz zor olur. Kahramanmaraş’ın spor konusunda biraz daha uyanarak Kahramanmaraş spor’a destek olması gerekiyor. Kahramanmaraş spor’un üst seviyelere çıkması için öncelikle Kahramanmaraşlı vatandaşların içindeki spor sevgisini açığa çıkarmak uyandırmak lazım. Kahramanmaraş spor bir üst lige yükseldiği zaman Kahramanmaraş’ta yükseliyor. Takımların üst seviyelerde olması şehirler için inanılmaz bir tutkudur. İnsanlarda da bu tutku var ama o tutku uyuyor. Herkes işini, görevini en iyi şekilde yaparsa başarı o şekilde gelir. Buradaki tek görev kulübe düşmüyor Kahramanmaraşlı olan herkesin bu konuyla ilgili görevlerini en iyi şekilde yerine getirmesi çok önemli. Çünkü başarı tesadüflerle gelen bir güç değildir.

Geldiğim günden itibaren Kahramanmaraş spor’a ne kata biliriz, neler yapabiliriz? Bununla ilgili geniş çalışmalar yaptım. Daha fazla puan almak için sorunları gidermemiz gerekiyordu. Bunları yaparken ayrıca hafta sonları çok önemli maçlarımız oldu. Bugüne kadar tam istediğimiz puanları toplayamadık. Bu durum daha iyi olabilirdi. Fakat burada önemli takıma mücadele hırsını, maçı kaybetmeme düşüncesi katabilmekti. Yenilgiyi kabul etmeyen bir takım düşüncesi oluşturmaya çalıştık. Sporcularımız genç insanlar oldukları için bizim söylediklerimizi, öğrettiklerimizi hemen alabiliyorlar. Böyle genç insanlarla çalışmak bizi daha çok mutlu ediyor. Sporcularımız bizim öğrettiğimiz her şeyi hem maçlarda hem de antrenmanlar da bize geri verebiliyorlar.” dedi.

Kahramanmaraş spor As Başkanı Fikret Fındık ise, Teknik Direktör Alaaddin Demirözü’nün geldiği günden bu güne kadar çok yoğun bir çalışma içerisinde olduğunu belirtti. Fındık, bu nedenle Alaaddin Demirözü’nün basın mensupları ile bir araya gelemediğini söyledi. Yoğun çalışma temposu arasından bir fırsat yakalayarak basın mensupları ile bir araya geldiklerini ifade eden Fındık, toplantıya katılanlara teşekkür etti.

Haber & fotoğraf: Cebrail Sarı