Site Logo

K.MaraŞspor'dan Balduk'a plaket

Kahramanmaraşspor Başkanı Doğan Tehçi, Kahramanmaraşspor As Başkanı Fikret Fındık ve yönetim kurulu muhasip üyesi Enver Kılıç Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Balduk'a desteklerinden dolayı teşekkür etmek için nezaket ziyaretinde bulundular.

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Balduk, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Kahramanmaraşspor bu şehrin değeridir. Bizler her zaman olduğu gibi destek olmaya devam ediyoruz. Her yıl elimizden ne gelirse daha fazlasını yapmaya çalışıyoruz. Yaklaşık 3 ay önce 150 bin liralık bir destek verdik. Sayın başkana o zaman da söylemiştim Kahramanmaraşspor'umuzun kurtuluşu ve yükselmesi kendi öz çocuklarının değerlendirilmesiyle olur.

Altyapıya gereken önem verildikçe hem kulübün masrafları azalır hem de Kahramanmaraş'ın kendi çocukları kendi şehirleri için ter dökerler. Kulübün futbolcu yetiştirme yoluna gitmesi geleceğine büyük bir yatırım yapması demektir. Kahramanmaraş'ta genç futbolcuların önlerinin açılmasının yolu ise Kahramanmaraşspor'un altyapıda ki başarısıdır. Bugün baktığımızda dünya devi kulüpler bile altyapılarına dünyanın dört bir yanından oyuncu getiriyor. Paraları yok mu? Tabi ki var, ama altyapı bir kulübün en büyük kaynağıdır.

Başkan bize söz vermişti ve görüyorum ki sözünde duruyor. Kahramanmaraş'ın kendi çocukları takımı sırtlamışlar. Başkanın bu duruşunun desteklenmesi gerekiyor. Bizler üzerimize düşeni her zaman yapıyoruz. Her yıl ciddi anlamda destek veriyoruz. Destek vermeye de devam edeceğiz. Başkan ve yönetimini altyapıya önem verdikleri için tebrik ediyorum"d iye konuştu.

Tehçi: "Daha iyisini yapacağımıza söz veriyoruz!"
Yaklaşık 3 ay önce Akedaş adına 150 bin liralık bir yardımda bulunan Başkan Mehmet Balduk'a teşekkür eden Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Doğan Tehçi, "Sayın Başkanımız güleryüzü ve misafirperverliği ile bizi her zaman güzel karşılamıştır. İlgisini ve desteğini her zaman yakından hissettiğimiz Başkanımız Sayın Mehmet Balduk Kahramanmaraş için büyük bir şanstır.

Her zaman sınırsız destek gördüğümüz ve bizi asla yarı yolda bırakmayan sayın başkanımızın tavsiyeleri de bize yol gösteriyor. Sezon başında bize Kahramanmaraş'ın gençlerinden yararlanın tavsiyesinde bulunan başkanımıza bizler bugün gururla şunu söylüyoruz ki kadromuzda bulunan 25 futbolcunun 19'u Kahramanmaraş'ın öz evladıdır.

Bütün futbolcularımız Kahramanmaraşspor'umuz için varını yoğunu ortaya koyuyorlar. Bir çıkış yakaladık. Bunu yeterli görmüyoruz ve daha iyisini yapacağımıza dair size söz veriyoruz. Bizlerden eksik etmediğiniz destekleriniz için siz değerli büyüğümüze her zaman müteşekkiriz. Çok teşekkür ediyoruz" dedi.

As Başkan Fındık Balduk'a özel plaket sundu
Kahramanmaraşspor As Başkanı Fikret Fındık ise KMTSO Başkanı Sayın Mehmet Balduk'a büyük desteklerinden dolayı özel yaptırılmış bir plaket sundu. Her zaman büyük destek gördüklerine vurgu yapan Fındık; "Sayın Başkanımız Kahramanmaraş için çok büyük bir değerdir. Kendisiyle her zaman gurur duyuyoruz.

Ben daha öncede yönetimde görev yaptım her zaman sayın başkanımız yanımızda oldu başımız her sıkıştığında kendisine geldik ve hiç geri çevrilmedik. Kahramanmaraş aşığı olduğunu bildiğimiz başkanımız sayın Mehmet Balduk bey efendi. Bizim medarı iftarımızdır. Kendisiyle guru duyuyoruz" ifadelerini kullandı.