Site Logo

KAHVECİ '' YakaladIĞImIz fIrsatlarI deĞerlendİremedİk''

   Kahramanmaraşspor kulübü basın sözcüsü İsmail Kahveci sitemize yaptığı açıklamada Gümüşhanespor karşısında galibiyeti kaçırdıklarını söyledi.

 

   Kahveci; Mücadeleye hırslı ve daha istekli başladıklarını belirterek oyunun başlama vuruşundan itibaren rakip kaleye yüklendik. Cengiz’in kafa vuruşunu çizgi üzerinden çıkarttılar. Mehmet Akif ve Yeldar’ın pozisyonlarınıda kaleci son anda çıkartı. Genç bir kadroya sahibiz sezon başından  beri yakaladığımız gol pozisyonlarını gole çevirmekte zorlanıyoruz. Gol sorununu çözdüğümüz taktirde Kahramanmaraşspor daha üst sıralarda yer alacaktır.

 

  Kahveci ayrıca Pazar günü takımlarına 90 dakika destek veren taraftarlara da teşekkür ederek, soğuk ve yağmurlu havada 12 şubat stadyumunda yerlerini alan taraftarlarımıza galibiyet hediye etmek isterdik maalesef beraberlikle ayrıldık dedi.

 

   Perşembe günü 12 şubat stadyumunda oynanacak olan Yeni İskenderun karşılaşmasında taraftar desteğine ihtiyaçlarını söyleyen Kahveci; tüm Kahramanmaraşspor taraftarlarını maça beklediklerini söyledi. 

Haber : Halil GEYİK