Site Logo

''Kazanan taraf bİz olmak İstİyoruz!''

Kahramanmaraşspor Asbaşkanı Fikret Fındık Yerel Gazetesi Yazı İşleri Müdürü İlker Yiyen’e yaptığı açıklamada, Pazar günü oynayacakları karşılaşmaya iyi hazırlandıklarını ve ligde üst sıralarda bulunan takımlara karşı sahada daha iyi futbol oynadıklarını dile getirdi.

Fikret Fındık sözlerini şöyle sürdürdü; "Geçen hafta kendi sahamızda oynadığımız Yimpaş Yozgatspor maçında kazanmış olduğumuz üç puanla takımımız moral buldu. Takıma yeniden öz güven geldi ve bu moral ile Pazar günü deplasmanda oynayacağımız Darıca Gençlerbirliği karşılaşmasına iyi hazırlandık. İnşallah oradan da puanlarla dönmek istiyoruz. Bunu başaracak gücümüz var. Rakibimizin kaliteli bir takım olması bizi korkutmuyor. Kahramanmaraşspor bütün imkansızlıklara rağmen çok çalışan, onuruyla mücadele eden bir takım. Hafta sonu oynayacağımız Darıca Gençlerbirliği karşılaşması bizim için çok önemli. Her iki takım için de zor olacak karşılaşmayı kazanan taraf olmak istiyoruz."

Kendilerini yalnız bırakmayan taraftara teşekkür eden Fındık bu desteklerin devamını beklediğini ifade etti. Fındık, "Bizim gösterdiğimiz bütün özveriye ve alınan başarılı sonuçlara rağmen, camianın Kahramanmaraşspor’a olan duyarsızlığına bir anlam veremiyorum. Kahramanmaraşspor camiasının kulüplerine sahip çıkması, herkesin takımlarına hak ettiği maddi-manevi gerekli desteği vermesi lazım. Durum ne olursa olsun onurumuzla çıkacağımız son 4 karşılaşmayı kazanarak ligin ilk yarısını en iyi yerde tamamlamak istiyoruz. Bunun için günde çift idmanla hazırlanıyoruz. Pazar günü zorlu bir deplasmana çıkacağız. Kocaeli deplasmanına puan ve puanlar için gidiyoruz. Bu zorlu karşılaşmada kazanan taraf biz olmak istiyoruz" dedi.

Haber: İlker Yiyen