Site Logo

Demİrözü: Bu haftayI da puan İle kapatmak İstİyoruz

TFF Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Kahramanmaraşspor, deplasmanda karşılaşacağı Darıca Gençlerbirliği maçından da galibiyetle ayrılmak istiyor.

Son oynadığı Yimpaş Yozgatspor maçından galip ayrılarak Spor Toto 3. Lig 2. Grupta 13. sıradan 12. sıraya yükselen temsilcimiz Kahramanmaraşspor Darıca Gençlerbirliği maçından da galip ayrılmak istiyor.
Yimpaş Yozgat maçından çok önemli bir üç puan aldıklarını ifade eden Kahramanmaraşspor Teknik direktörü Alaaddin Demirözü, kazanılan bu mücadelenin Kahramanmaraşspor’a moral olduğunu belirtti. Yimpaş Yozgatspor maçına çok iyi hazırlandıklarını dile getiren Demirözü, emeklerinin karşılığını mücadeleyi kazanarak aldıklarını söyledi. Demirözü, konuşmasını şu şekilde dile getirdi: “Mücadeleyi kazanmak takımımıza moral oldu. Yeniden güven kazandık. Kötü giden bir Keçiören maçından sonra, 1-0 mağlubiyetten 2-1 galip gelmemiz olumlu bir durum. Ama maça baktığımızda zaman biz maçı daha önce koparabilirdik. Daha önce galip duruma geçebilirdik. Bazen hataların önüne geçemiyorsun. Hatalarda her zaman golle sonuçlanıyor. Zaten bu maçta da öyle bir durum yaşadık. Oyun geneline baktığımız zaman iyi mücadele eden koşan bir Kahramanmaraşspor vardı. Önemli olan bu maçtan 3 puanla ayrılmaktı. Oyuncularımıza çok iyi niyetli mücadele etmelerinden dolayı teşekkür ediyorum.” Şeklinde konuştu.

 

DARICA MAÇINI DA KAZANARAK İKİ HAFTAYI DA PUANLA KAPATMAK İSTİYORUZ!

Pazar günü oynanacak olan Darıca Gençlerbirliği maçını da kazanmak istediklerini belirten Demirözü, bu maçı da alıp iki haftayı da puanla kapatmak istediklerinin altını çizdi. Demirözü, sözlerine şöyle devam etti: “Son dört maçımızı üst sıralara oynayan takımlarla yapacağız. Bunlardan ilki de Darıca maçı Yozgat maçı ne kadar önemliyse Darıca maçı da bizim açımızdan o kadar önemli. Bu maçın özelliği şu; iki hafta üst üste puanla kapatmak lazım ki. Bir üst sıraya yerleşebilesin. Daha iyi bir ortam yakalayabilmek için bu çok önemli. Biz bunu başarmak için hazırlanacağız bu hafta. Çok iyi mücadele ettiğimiz bir Orhangazi maçından bir puanla döndük. Az mücadele ettiğimiz Keçiören maçından yenik ayrıldık. Bu ligde kimsenin kimseden çok fazla bir farkı yok. Bütün yeteneklerini Bütün mücadele gücünü ortaya koyan o gün sahadan mutlu ayrılıyor. Futbolunda gereği budur zaten. Şartlar ne olursa olsun o sahaya en iyi mücadeleyi koymak. Bizim bunu yapabilecek bir takımımız var. Ama zaman zaman oyun içinde sıkıntılar oluyor. Oyundan düştüğümüz anlar oluyor. Tamamen gençliğin ve tecrübesizliğin getirdiği bir olaydır. Bu çocukların hem uzun vadede hem de kısa vadede zamana ihtiyacı var.” diye konuştu.

 

BU FİLM BURADA DAHA ÖNCE SEYREDİLMİŞ!


Takımın en önemli eksikliğin tecrübesizlikten kaynaklanan hatalardan oluştuğunu söyleyen Demirözü; “hataların art arda gelirse, iki üç kişi hata yaparsa golü yiyorsun. Golü yedikten sonra bir çöküş başlıyor. Bu film daha önce seyredilmiş burada. İyi oynanmış mağlup olunmuş. İyi mücadele edilmiş mağlup olunmuş. Acaba yine mi aynısı olacak diye düşünmeye başlıyor bu kez çocuklar. Biz bunları aşmaya çalışıyoruz. Esas olan beyinlerde aşmaktır. Onu becermeye çalışıyoruz. Sahaya çıktığı zaman her şeyini ortaya koymaya hazır bir takımımız var. Ama gençlikten ve tecrübesizlikten dolayı yapılan hataların bize geri dönüşü kötü oluyor. Toparlayacağız, önümüzde ki dört maçtan iyi neticelerle ayrılır ve devre arasına iyi bir yerde, iyi bir puanla girersek ikinci yarı bu çocuklar daha rahat oynayacaktır.” dedi.

 

TAKIMIMIZ GENÇ AMA!


Takımın başına ilk geldiği gün futbolcularla beraber bir hedef belirlediklerini dile getiren Demirözü; “Yapar mıyız? dedim yaparız dediler. Dedim önümüzde sekiz maçımız var. Bu maçlardan ne kadar çok puan alabilirsek alalım. İlk 5’in içinde yer alalım dedim. Herkesi sıfır puan olarak kabul ettim ben. Biz son bu dört haftada 7 puan aldık. Son dört maçtan da 7 veya 8 puan alırsak biz bu ilk beşin içinde yer alırız. Tabi herkesi sıfır puan olarak kabul ettiğimiz zaman. Burada üst sıralardaki takımların hedefi ne! birinci olalım olamazsak ilk beşin içinde yer alalım. Play-off oynayalım. Biz de toplayacağımız puanlarla bulunduğumuz konumdan biraz yukarıya doğru çıkarız. Biraz daha yukarılarda yer alırsak bu takım daha rahat oynar. Takım genç ama her takım genç. 3. Ligde Kısıtlamalar var. Gençlerin bu arada piyasaya çıkması gerekir. Kahramanmaraşspor formasını giyen her genç oyuncunun inanılmaz bir şansı var. O şansın o formanın değerini bilmeli. Bizde genç oyuncularımıza bunu anlatmaya çalışıyoruz. Baktığımız zaman bizim takımımızda 14-15 tane Kahramanmaraşlı oyuncu var. Hepsinin de önü açık. Maraş halkının yapması gereken tek şey bu çocuklara sahip çıkmaktır. Çünkü bu çocuklar kendi çocukları. Dışarıdan gelenlerde bizim çocuklarımızda hani bu durum 20-30 senede bir gerçekleşecek bir durum. Transferin açık olduğunu düşündüğünüzde bu durumun gerçekleşmesi imkânsız gibi bir durum. O zaman bulunduğunuz konuma duruma saygı göstereceksiniz. Ben onların önünü açmak için her şeyi yaparım.” ifadelerini kullandı.

Haber: Cebrail Sarı