Site Logo

Yenİ projeler gelİŞtİrİyoruz..

Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Doğan Tehçi transferin önünü açmak ve kulübe kaynak sağlamak amacı ile yeni projeler geliştirdiklerini ifade etti..

Kentimizin tek profesyonel kulübü bir seneden bu yana yaşanan transfer sorununu çözebilmek için çeşitli projeler geliştiriyor. Doğan Tehçi Kahramanmaraşspor’u bu zor durumdan kurtarmak için yeni projeler hazırladıklarını dile getirdi. Geliştirdikleri bu projelerin bir nebzede olsa Kahramanmaraşspor’un sıkıntılarını gidereceğini de belirtti. Projeler her esnaftan aidat alma, Galatasaray ile dostluk maçı yapma ve konser düzenleme organizasyonlarından oluşuyor.

Yeni projeler: esnaf, SMS, Galatasaray, konser
"Yeni hazırladığımız bir çok proje var. Biz bu işi tabana yaymak istiyoruz. Bugün de bir tanesini gerçekleştirdik. Şuanda üç tane ekibimiz -her dükkandan 10 lira aidat- parolasıyla yola çıktı. Aldığım haberlere göre iyi gidiyor. Bunun yanısıra SMS ile 'mesaj at, takımına destek ol' adı altında destek kampanyası başlatmak istiyoruz. Ayrıca Galatasaray ile özel maç ve bir konser düzenleme planımız da var. Kulübümüzün 2 milyon lira transfer yasağı var. Bu takımın günlük gideri de var. Yani takım bedavadan yönetilmiyor. Dünkü dağıttığımız prim 20 bin TL. Yani sürekli buraya da para lazım. Öte yandan borçları da ödememiz gerekiyor. Hep bir mücadele içindeyiz. Hedefimiz 10 bin dükkandan 100 bin lira toplayarak takımın borcunu kapatmak. Bu projeleri gerçekleştirirsek ve sayın büyüklerimiz olaya el atarlarsa bu borç ödenmeyecek bir borç değil. Ben sadece onlardan 1 milyon liralık transfer borcunu ödesinler istiyorum. Geriye kalan 4 milyon liralık borcu ödemek benim boynumun borcudur. Ben bunu uzun vadede öderim uzun. Hiç bir başkan kalkıp da kendi başına 2-3 milyon liralık borcu tek başına ödeyemez. Herkesin taşın altına elini koyması lazım. Biz şunu istiyoruz: Vali bir şeyler yapsın, Belediye Başkanı bir şeyler yapsın, biraz da halk bir şeyler yapsın." diyen kulüp başkanı, kimseden destek gelmeden transferin önünü tek başına açma vaadinde bulunarak halkı kandırmanın yanlış bir şey olacağının altını çizdi.