Bayrak & Ata
Site Logo

Bİr fotoĞraf yorumu: ''Ve sonunda Beledİye BaŞkanI maç seyrettİ!''

Yıllardır özlemini duyduğumuz bir tablo değil mi? Belediye Başkanımız sn. Mustafa Poyraz'ın maçımızı seyretmesi..

İşte haber resmindeki koskoca pankartta gördüğünüz kişi sayın Poyraz'ın ta kendisidir.. Şık bir siyah ceketle ve Belediyespor'un renkleri olan mavi kravat ve beyaz gömleğiyle stadyumdaki yerini almış sayın Başkan. Protokol tribününden de öte olan Kahramanmaraşspor Kulüp binasının duvarından izliyor futbol maçını. Hangi maç mı..?

Sayın Belediye Başkanımız bu fotoğrafta 24 Ekim 2010 tarihinde Hanefi Mahçiçek Stadında saat 15.00'da başlayan Bölgesel Amatör Ligi 5. Grup 3. hafta karşılaşması olan Kahramanmaraş Belediyespor - Elazığ Belediyespor'u seyrediyor.

Başkanımızın yüz ifadesinden de anlaşılacağı gibi kazanan taraf 2-0'lık skorla Kahramanmaraş oldu. Poyraz maçla birlikte aynı zamanda protokol ve taraftarı seyrediyor, aynı şekilde protokol ve taraftar da Poyraz'ı seyrediyor..

Stadyum ayrıca Türk bayrağı ve Belediyemizin amblemi bulunduğu flamalarla donatılmış. Saha kenarında üç adet reklam panosu bulunuyor: Ford Kemak, Noya Medya ve Foto Stil. Göze çarpan diğer bir incelik ise yeniden boyanan tribün duvarları.

Kuvvetli hafızası olanlar, bu stadyumu hatırlayacaktır. Aynı stadda geçen seneye kadar Kahramanmaraşsporumuz oynuyordu.

Bir yandan Kahramanmaraşspor oynasın diye yıllarca süren 12 Şubat Stadyumu'nun tadilatı, öte yandan Belediyespor için kısa bir sürede hazırlanan ve kendilerine yakışan modern, pırıl pırıl bir Hanefi Mahçiçek Stadyumu.

Bu arada pankartta yazan başarı dileği sadece Belediye sporcuları için olduğunu söylememize gerek yok sanırım..

İnşallah gerçek haliyle olmasa da, resim halinde bir gün bizim yani Kahramanmaraşspor'un maçını da izlemeye gelir..

Yorum sizin..