Site Logo

''Bütün maçlardan puan almak İstİyoruz''

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Kahramanmaraşspor'un teknik direktörü Hüseyin Yenikan, ligde çıkacakları tüm karşılaşmalardan puan almak istediklerini söyledi.

Yenikan, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, hafta sonu oynadıkları Batman Petrolspor karşılaşmasının bir hayli zor geçtiğini belirterek, ''Deplasmandan puanla döndüğümüz için sevinçliyiz. Zaten Batman'a da puan için gitmiştik. Futbolda yenilmediğiniz takdirde her zaman galibiyete ulaşma şansınız vardır'' dedi. Batman Petrolspor maçının ilk yarısında iyi bir futbol ortaya koyduklarını kaydeden Yenikan, buna rağmen kazanamadıklarını ve beraberliğe razı olduklarını söyledi.

Lig'de çıkacakları tüm maçlardan puan almak istediklerini belirten Yenikan, ''Bu hafta Perşembe günü oynayacağımız Kırklarelispor maçına kadar kadromuzdaki eksiklikleri tamamlayacağız. İnşallah sakat olan arkadaşlarımızın tedavisi zamanla biter ve Perşembe günü maça eksiksiz çıkarız. Hedefimiz rakibimiz kim olursa olsun üç puanı almak. Kendi evimizde kendi seyircimizin önünde kaybetmek istemiyoruz. Kendi evimizde oynadığımız Trabzon Yalıspor karşılaşmasında çok iyi bir futbol oynayamadık, ama üst düzey bir mücadele sergilemiştik. Bu hafta bunun yanına artı olarak güzel futbolu da ekleyip 3 puanı hanemize yazdırmak istiyoruz'' şeklinde konuştu.

Öte yandan, Kahramanmaraşspor yönetimi, Batman Petrolspor karşılaşması sonrası futbolculara 15 bin TL prim dağıttı.