Site Logo

Grubunda lİderlİĞe yükselen KahramanmaraŞspor yarIn Bİngölspor'la karŞIlaŞacak

Katılma liginin (B) grubunda mücadele eden Kahramanmaraşspor 5. hafta sonunda averajla liderliğe oturdu.

Beşinci hafta maçlarında lider Vanspor'un deplasmanda yenilmesi, Kahramanmaraşspor'un da deplasmanda Siirtspor'u 1-0 yenmesi Kırmızı-Beyazlı ekibi bir anda liderlik koltuğuna oturttu. Kahramanmaraşspor grubunda 10 puanla liderliğe yükselirken 5 maçta rakip kalelere 8 gol attı. 3 Gol yedi. Lideri aynı puanla izleyen Bingölspor ise 7 gol atıp, 5 gol yedi. Bu iki takımı 8'er puanla Vanspor ve Bitlis Güzelderespor izliyor.

 


Kahramanmaraşspor'un 11'i bir maçtan önce..


BİNGÖL MAÇI İLK YARININ DÜĞÜMÜNÜ ÇÖZECEK
Kahramanmaraş'ta yarın oynanacak olan Kahramanmaraşspor-Bingölspor müsabakası, bu grubun ilk yarı liderliğini belirleyecek. 10'ar Puanlı iki güçlü rakip arasındaki mücadelenin büyük çekişme içerisinde geçmesi bekleniyor. Bu maçta galip gelen takım büyük bir averaj da sağlamış olacak.

Kahramanmaraşspor Kulübü Başkanı Mahmut Uncu, takımı yukarıya götürmek için hiç bir fedakârlıktan kaçınmadıklarını, bunun için ara transferlerinden en iyi şekilde yararlanmak kararında olduklarını belirterek, "Şimdi önümüzde Bingölspor maçı var. Takımın formu yerinde. Galip gelmememiz için hiç bir sebep yok. İnşallah haftayı istediğimiz sonuçla kapatırız" dedi.

Öte yandan, katılma ligi (B) grubunda bu hafta yapılacak olan karşılaşmaların programı şöyle:
Kahramanmaraşspor - Bingölspor
Ağrıspor - Karsspor
Bitlis Güzelderespor - Siirtspor
Artvin Hopaspor - Vanspor

Bulvar, Kahramanmaraş (AKAJANS)

 

Kahramanmaraşspor'un kendi sahasında yaptığı bir maçtan görünüş..