Site Logo

StadIn kale arkalarI İnŞaa edİlmedİ

 Kahramanmaraşspor her maçta 1 milyon lira hasılat kaybediyor.

Kırmızı-Beyazlı ekip Kahramanmaraşspor'un Türkiye ikinci ligine terfi etmesi için il yöneticileri, kulübün maddi yönden güçlenmesi için her türlü çabayı gösterirken, yeni şehir stadının kale arkaları ikmal edilmediği için, her maçta yaklaşık bir milyon lira hasılat kaybı meydana geliyor.

25 Bin kişilik olan Kahramanmaraşspor stadının kale arkalarındaki bölümleri açık olduğu için seyircilerin bir kısmı maça dışarıdan rahatlıkla izliyor. Bazıları da duvarlardan içeri sızıyor. Bu da çok büyük hasılat kaybına sebep oluyor.

Kahramanmaraşspor'un Katılma Ligi'nde yaptığı son maçta karşılıklı iki tribünde hemen hemen doluydu. İlgililer, bu iki tribünün yaklaşık 10 bine yakın seyirci aldığını söylüyorlar. Bu arada, müsabakaları 4.684 kişinin biletli izlediği ve 936.000 lira hasılat elde edildiği bildirildi.

Kulüp yöneticileri, hiç olmazsa ortaokul tarafındaki kale arkası tribünün yapılması halinde, hasılat kaybının büyük ölçüde önleneceğini belirterek, kapalı tribünün de üstünün kapatılması gerektiğini söylediler.

Bulvar, Kahramanmaraş (AKAJANS)