Site Logo

''KahramanmaraŞspor haftayI galİbİyetle kapayacak..''

 Türkiye Ligi'ne girmeyi hedef alan Kahramanmaraşspor, üçüncü deplasman maçı olan Siirt'e iddialı gitti.

Antrenör Cihat Aykan, Siirt deplasmanından galibiyetle dönmek azminde olduklarını belirterek şunşarı söyledi: "Ligde maçlar gittikçe kızışıyor. Öyleki, galibiyet alan takım üst sıralara, yenilen de en alt sıralara kadar inebiliyor. Hele beraberlik daha kötü oluyor. Çünkü, bir beraberlik alan takım bir anda iki puan kaybediyor. Siirt maçını alırsak, ligin ilk yarısını en iyi yerde bitirebiliriz. Futbolcularımın hepsi de kazanma arzusundadır."

Öte yandan Takım Kaptanı Halis de, "Artık her maça galibiyet parolası ile çıkıyor. Arkadaşlarımın hepsi de bunun bilincindeler. Siirt'te hedefimiz galibiyettir" dedi.

Kulüp yöneticileri, Siirt kafilesinde 16 futbolcu bulunduğunu, takımda herhangi bir eksik olmadığını bildirdiler. Siirt maçına çok sayıda taraftarın da gideceği öğrenildi.

Öte yandan Kırmızı-Beyazlı ekip Kahramanmaraşspor'un Türkiye ikinci ligine terfi etmesi için il yöneticileri, kulübün maddi yönden güçlenmesi için her türlü çabayı gösterirken, yeni şehir stadının kale arkaları ikmal edilmediği için, her maçta yaklaşık bir milyon lira hasılat kaybı meydana geliyor.

25 Bin kişilik olan Kahramanmaraş Stadı'nın kale arkalarındaki bölümleri açık olduğu için, seyircilerin bir kısmı, maçı dışarıdan rahatlıkla izliyor. Bazıları da duvarlardan içeri sızıyor. Bu da çok büyük hasılat kaybına sebep oluyor. Kahramanmaraşspor'un Katılma Ligi'nde yaptığı son maçta karşılıklı iki tribünde hemen hemen doluydu. İlgililer, bu iki tribünün yaklaşık 10 bine yakın seyirci aldığını söylüyorlar. Bu arada, müsabakaları 4.684 kişinin biletli izlediği ve 936.800 lira hasılat elde edildiği bildirildi.

Kulüp yöneticileri, hiç olmazsa, ortaokul tarafındaki kale arkası tribünün yapılması halinde, hasılat kaybının büyük ölçüde önleneceğini belirterek, kapalı tribünün de üstünün kapatılması gerektiğini söylediler.

Tercüman, Kahramanmaraş (AKAJANS)

 

Haftayı Siirt deplasmanında geçirecek olan Kahramanmaraşspor