Site Logo

''Türkİye 2. Lİgİ'ne K.MaraŞ alInmalIdIr..!''

Kahramanmaraş'lı sporseverler yetkililere sesleniyor: "Türkiye ikinci ligine Kahramanmaraş alınmalıdır.."

Kırmızı-Beyazlı ekip, Kahramanmaraşspor'un önümüzdeki futbol sezonunda Türkiye 2. Ligi'nde top koşturabilmesi için başlatılan çalışmalar bütün hızıyla devam ediyor.

Kulübün, Trabzon caddesinde Özel İdare Müdürlüğü'ne ait yeni lokaline taşınmasından sonra, amatör kümede bulunan takımlardan alınan futbolcular, bütün zamanlarını Şehir Stadı'nda antreman yaparak geçiriyorlar. Kulübün maddi gücünün artırılması için de gerek yöneticiler, gerekse Kahramanmaraş'lı çiftçi ve sanayiciler bütün imkânlarını ortaya koyuyorlar.

Kahramanmaraşspor'un antrenör olarak şimdilik eski Uşakspor'lu ve Beden Eğitimi Öğretmeni Mete Şen üzerinde durulduğu bildiriliyor.

SPORSEVERLERİ LİG HEYECANI SARDI

Öte yandan Kahramanmaraş'ı lig heyecanı sardı. Takımın ikinci lige alınmasıyla ilgili çalışmalar, sporseverlerin heyecanının giderek artmasına yol açıyor. Bu sezon umutlarını yitirmeyeceklerine emin olan Kahramanmaraş'lılar, "Tesisimiz, takımımız hazır. Başarılı olabileceğimiz inancındayız. 200 Bin nüfuslu bir şehir olarak hakkımızı istiyoruz. Kahramanmaraşspor, mutlak suretle ikinci lige alınmalıdır" diyorlar.

13 YILLIK BEKLEYİŞ
Kahramanmaraş'lıların futbola nasıl susadıkları arada sırada bir düzenlenen müsabakalarda göze çarpıyor. Hazırlık maçlarının büyük ilgi gördüğünü belirten yöneticiler, 1969 yılından bu yana yaptıkları girişimlerin sonuçsuz kalmış olmasına rağmen ümtlerini yitirmemiş durumda bulunuyorlar.

Yöneticiler, bu arada basının kendileriyle ilgilenerek, Kahramanmaraş'lıların desteklemesini istiyoruz. Ligden düşen takımların bile, profesyonel lig şubesini kapattıkları için defalarca lige alındığını belirten yöneticiler bu yıl ümitli olduklarını söylüyorlar.

Tercüman, Kahramanmaraş (AKAJANS)

Kahramanmaraş'lılar lig maçlarına o kadar susadılar ki, antremanları ve
hazırlık maçlarını dahi tribünlerde böyle izliyorlar.