Site Logo

FIndIk: ''TaraftarImIzIn desteĞİnİ beklİyoruz''

Kahramanmaraşspor Kulüp Asbaşkanı ve Futbol Şube Sorumlusu Fikret Fındık gazeteci İlker Yiyen’e yaptığı özel açıklamada; "Rakibimiz Erzurumspor lisansını tamamlayamadığı için sahaya çıkamadı. Biz ise sahada yerimizi tam kadro halinde aldık. Hakemler nezdinde ilk karşılaşmamız iptal edildi. Erzurumspor sahaya çıkmayınca takımımız hükmen galip olarak sahadan ayrıldı. Bu durumdan dolayı lige üç puanla başladık." dedi.

Öte yandan mevcut kadrosu ile son sürat lige hazırlandıklarının altını çizen As Başkan Fikret Fındık; "Takımımız Kahramanmaraşspor 13 Eylül Pazartesi günü Dört Eylül Belediyespor ile karşılaşacak. Takımımız her an sahaya çıkacakmış gibi lige hazırlanıyor, kadromuz genç ve daha istekli. Bütün taraftarımızı bu karşılaşmaya bize destek olmaya davet ediyorum" diyerek, "bu takım kimsenin şahsi malı değildir bu takım hepimizindir. Onun için bu takımı o gencecik futbolcuları sahalarda yalnız bırakmayalım" dedi.

Kahramanmaraşspor’un transfer yasağına da değinen Fındık, Kahramanmaraşspor'un bu sezon transfer için gerekli olan parayı ödeyemediği için transfer yapamadığını, buna rağmen mevcut kadroyla daha iyi başarı elde edebileceklerine inandıklarını ifade etti..