Site Logo

AKEDAŞ'tan KahramanmaraŞspor'a yardIm..

AKEDAŞ, Spor Toto 3. Lig 2. Grup ekibi Kahramanmaraşspor'a 150 bin TL maddi yardımda bulundu.

Adıyaman Kahramanmaraş Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (AKEDAŞ) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Balduk, Kahramanmaraşspor'un şehrin tek profesyonel takımı olduğunu hatırlatarak, geçmişte olduğu gibi bundan sonra da destek olmaya devam edeceklerini söyledi.

Kahramanmaraşlı firmaları da kulübe yardım etmeye davet eden Balduk, "Daha önce 100 bin TL yardımda bulunacağımızı söylemiştik, ancak yönetim kurulundaki arkadaşlarla konuşarak bunu 150 bine çıkarttık. İnşallah Kahramanmaraşspor başarılı olur ve bizleri gururlandırır'' diye konuştu. Kahramanmaraşspor'un altyapıya önem vermesi gerektiğinin altını çizen Balduk, transfer hovardalığı ile bir yere varılamayacağını söyledi. Kahramanmaraşspor Başkanı Doğan Tehçi ise AKEDAŞ'a teşekkür ederek, "Gerçekten çok anlamlı bir destek olarak görüyoruz. İnşallah Kahramanmaraş sevdalısı diğer firmalarımız da bu desteğe katılırlar" dedi.

Kahramanmaraşspor'un şu ana kadar transfer yapamadığını da hatırlatan Tehçi, amaçlarının grupta orta sıralarda yer almak olduğunu ifade etti. Konuşmaların ardından Balduk, 150 bin TL değerindeki çeki Başkan Tehçi'ye verdi. Başkan Tehçi de Balduk'a Kahramanmaraşspor forması hediye etti.