Site Logo

Fİkret FIndIk: "Mİlletvekİlİmİz sözünü yerİne getİrdİ"

Geçtiğimiz sezon zor bir dönem geçiren Kahramanmaraşspor, yönetimin değişmesi ile işleri yoluna koymaya başladı. Kulübün as başkanı Fikret Fındık, "umarım işadamlarımız ve sivil toplum örgütlerimizde desteklerini esirgemezler ve Kahramanmaraşspor eski güzel günlerine tekrar döner" dedi.

23 Ağustos Pazartesi günü Kahramanmaraş milletvekili Durdu Özbolat’ta Kahramanmaraşspor’a yardım yaparak takımın bir yıllık spor malzemesi ihtiyacını karşıladı ve Kahramanmaraşspor bir adım daha atmış oldu.  
Geçtiğimiz sezonda kötü bir performans sergileyerek 3. Lige düşen Kahramanmaraşspor, yeni yönetimle birlikte tekrar canlanmaya başladı.

Yardım üzerine yardım alan Kahramanmaraşspor’a bir yardımda Kahramanmaraş Milletvekili Durdu Özbolat’tan geldi. Özbolat takıma yaklaşık 70 bin TL’lik spor malzemesi yardımı yaparak takımın bir yıllık ihtiyacını karşılamış oldu.

Kahramanmaraşspor as Başkanı ve Futbol Şube Sorumlusu Fikret Fındık Konu Hakkında Gazeteci İlker Yiyen’e şu bilgileri verdi..

Fındık; "Transfer yasağı ve büyük borç yükünden dolayı ciddi sorunlar yaşayan bir kulübüz durumumuz ortada genç kadro ile yola devam edeceğiz. Daha önceki sezonlarda da Kahramanmaraşspor’un bir yıllık bütün malzemelerini karşılayan Kahramanmaraş milletvekili Durdu Özbolat, bu sezonda yine Kahramanmaraşspor’un bir yıllık bütün malzeme ve ihtiyaçlarını karşıladı.

Geçtiğimiz günlerde İl başkanı Galip Yılışın ve partili yöneticileriyle kulübü ziyaret eden milletvekilimiz Özbolat Ziyaret esnasında basın mensuplarına açıklama yaparak yine üzerime düşeni yapıyorum ve yaklaşık 100 bin lira değerindeki bir yıllık ihtiyaçların tamamını karşılıyorum demişti ve bu sözünü yerine getirdi. Biz milletvekilimize kulüp adına teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Umarım işadamlarımız ve sivil toplum örgütlerimizde desteklerini esirgemezler ve Kahramanmaraşspor eski güzel günlerine tekrar döner. Çünkü bu takım sahipsiz değildir. Çünkü Kahramanmaraşspor’u yönetebilmek kolay bir görev değildir. Bunun için herkes elinden geleni yapmalı ve takıma sahip çıkmalıdır" dedi.

Yardımlar konusunda açıklama yapan Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Doğan Tehçi, yardımlardan dolayı teşekkür ederek, transferin önünün açılması için Başbakan Erdoğan'dan da destek istediklerini ifade ederek, "Başbakanımız bu konuda Belediye Başkanımıza ve sivil toplum örgütlerinin yardım etmesi için bazı talimatlarda bulundu. Umarım bu destekler doğrultusunda Kahramanmaraşspor’u daha iyi yerlere taşıyacağız" dedi.