Site Logo

MÜJDE! BaŞbakan KahramanmaraŞspor'a el attI!!!

Kahramanmaraşspor (KMS) Başkanı Doğan Tehci, KMS’nin içerisinde bulunduğu sıkıntılı durumu Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a aktardı. Başbakan Erdoğan ise Başkan Tehci’ye takımın sahaya çıkması için gerekli yardımın yapılacağını ve transfer yasağı sorunun çözüleceğini söyledi.

Başbakan Erdoğan: KMS sahaya mutlaka çıkacak!
Kahramanmaraşspor’un içerisinde bulunduğu zor durum, 12 Eylül referandumu öncesinde kente gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a iletildi. Erdoğan, Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz’a ve Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Balduk’a takımın sıkıntılarını çözmeleri için gerekli desteği sağlamalarını istedi.

TFF 3.Lig 2.Grup’ta mücadele verecek olan Kahramanmaraşspor’da müjdeli haber Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından verildi. 20 Ağustos Cuma günü Hafız Ali Meydanı’nda halka hitap ettikten sonra Kahramanmaraş Belediyesi’nin yeni hizmet binası ile Pınarbaşı bölgesinde yaptırılan Muhsin Yazıcıoğlu Parkı’nın açılışını belediye önündeki törende ortak olarak açan Başbakan Erdoğan, daha sonra KAFUM bahçesinde gerçekleştirilen iftar yemeğine katıldı.


BAŞBAKAN ERDOĞAN’A KMS ATKISI ve FORMASI HEDİYE EDİLDİ
Yemek sonrasında Kahramanmaraşspor Kulübü Başkanı Doğan Tehci’nin 46 numaralı ve üzerinde “R. Tayyip Erdoğan” yazılı kırmızı-beyazlı forma ve bunun yanında KMS atkısı hediye ettiği Başbakan Erdoğan’a Başkan Tehci, kulübün içerisinde bulunduğu zor durumu anlattı. Başkan Doğan Tehci, Başbakan Erdoğan’a şunları kaydetti:

“Sayın Başbakanım! Kulübümüzün üzerinde 2 milyon TL’lik bir transfer yasağı bulunuyor. Biz yeni yönetim olarak kolları sıvadık, bir şeyler yapıyoruz ama şu anda 1 milyon TL’ye ihtiyacımız var. Bu para yatmaz ise transfer yasağını kaldıramayız ve takım da sahaya çıkamaz. Sizden ilgi ve yardım bekliyoruz.”

Bunun üzerine Başbakan Erdoğan ise Kahramanmaraş Valisi ve Kahramanmaraş Belediye Başkanı’nın kulübe yardımcı olup olmadığını sordu. Başkan Tehci de, Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz’ın maddi olarak yardımcı olduğunu, Vali Mehmet Niyazi Tanılır’ın da yardımcı olabilmek için girişimlerde bulunduğunu anlattı. Tehci, bu arada Kahramanmaraş milletvekillerinin de yardımcı oldukları yönünde bilgi verdi.


ERDOĞAN: KMS SAHAYA MUTLAKA ÇIKACAK!
Başkan Tehci’yi büyük bir dikkatle dinleyen Erdoğan, daha sonra Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz ile Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Başkanı Mehmet Balduk’u yanına çağırarak, “Bu takımın transfer yasağı sorununu çözün. Kahramanmaraşspor mutlaka sahaya çıkacak” diyerek Kahramanmaraşspor’un içerisinde bulunduğu zor durumun çözülmesi için daha çok çalışmalarını istedi.

Başkan Doğan Tehci, Başbakan Erdoğan’a SANKO Holding Yönetim Kurulu üyesi Adil Konukoğlu ve TETAŞ Genel Müdürü Hacı Duran Gökkaya ile görüştüklerini ve bu isimlerin de takıma maddi-manevi yardımcı olacaklarını söylediklerini de iletti.


TAKIM KAMPTAN DÖNDÜ
Öte yandan KMS, Nevşehir’in Avanos ilçesinde sürdürdüğü kamp çalışmalarını tamamlayarak dün gece saat 03.00 sularında kente döndü.
 

KMS, 12 ŞUBAT’TA OYNAYACAK
Bunun yanında Başkan Doğan Tehci, 12 Şubat Stadı’nda oynayıp oynayamayacağı yılan hikayesine dönen KMS’nin 12 Şubat Stadı’nda oynayacağının kesinleştiğini, bununla ilgili resmi belgelerin kulübe ulaştığını bildirdi.

Haber: Akif KAPLAN