Site Logo

Ülger: KMS İçİn bİrlİk ve beraberlİk zamanI!

Anadolu Taraftarlar Federasyonu (ATF) Genel Başkanı, 1969 Taraftarlar Derneği Başkanı Alaeddin Devlet Ülger, play-off yolunda ilerleyen Kahramanmaraşspor için birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.

Yaklaşık 5 yıldan buyana 1969 Taraftarlar Derneği başkanlığı görevini yapan ve geçtiğimiz aylarda da büyük bir oluşumun gerçekleşmesinde büyük pay sahibi olan Alaedin Devlet Ülger kurulan Anadolu Taraftarlar Federasyonu genel başkanlığına seçildi.

Kahramanmaraşsporun başarılı bir sezon geçirdiğini ifade eden Ülger, ligin bitimine 3 hafta kala Kahramanmaraşlı sporseverlerin birlik ve beraberlik içerisinde olması gerektiğini söyledi. Kahramanmaraşsspor’un 25 puanla sıralamada 3. sırada olduğunu ve bu başarının göz ardı edilemeyeceğini hatırlatan Ülger, şöyle konuştu:

“Bu haftalarda birlik ve beraberlik içerisinde olarak, Kahramanmaraşsporumuza sahip çıkmalıyız. Gerek dernek üyeleri, gerekse Kahramanmaraşlı sporseverlerin bu haftalarda daha da çok Kahramanmaraşspora sahip çıkması gerekmektedir. Hep birlikte tek yumruk olarak takımızın yanında olmalıyız. Özellikle önümüzdeki haftalarda oynayacağımız Adanademirspor karşılaşmasında 12. adam olarak taraftarımıza büyük görevler düşmektedir ve biz bunun bilinci içerisindeyiz. Ben inanıyorum ki bu karşılaşmada futbolu seven ve sevmeyen Kahramanmaraşlı hemşerilerimizin Hanefi Mahçiçek stadyumuna doldurarak takımlarının yanında olduklarını göstereceklerdir. Ayrıca Kahramanmaraşsporlu taraftarların takımımızı centilmence, Fair-play çerçevesinde desteklemelerinden dolayı hepsine teşekkür ediyorum. Çünkü aksi takdirde takımımız büyük cezalar almakta ve buda gerek takımımızı gerekse Kahramanmaraşımızı olumsuz yönde etkilemektedir.” (Kahramanmaraş'ta Bugün)