Site Logo

Müjde; 12 Şubat Stadyumu tescİllendİ..

Kahramanmaraşspor taraftarının istediği oldu ve 12 Şubat Stadyumu yeni sezonda Kahramanmaraşspor Taraftarına Kapılarını Açacak...

Kulüpten aldığımız bilgi ve evraka göre Federasyona gönderilen Tescil Formu'nda yeni sezonda ev sahipliği yapacağımız stadyum: 12 Şubat

Resmi kayıtlara göre 15.050 seyirci kapasiteli Stadyum ile Hanefi Mahçiçek Stadyumunu kıyasladığımız zaman her yönden ağır basan 12 Şubat Stadyumu idi. Bu verileri dikkate alan Yeni Yönetimin bu icraatı ilerisi için umut verdi.

Zemin Güçlendirildi

Site Ekibimizin de sık sık ziyaret ettiği Stadyumdaki hummalı çalışmalar ise devam etmekte. Zemindeki güçlendirme çalışmaları sona ererken bu defa da çimlerin bir tür mantar hastalığına yakalandığı ve ilaçlama çalışmalarının yapıldığını gördük. Sıcaklarında etkisiyle yer yer sararmaların olduğu sahadaki en önemli sorunlar bunlar.

Koltuklandırma İçin Çalışmalar Bir An Önce Yapılmalı

Stadyumun tamamının koltuklandırılmayacağını öğrendik. Kale arkalarının orta kısımları ile Maraton Tribününün orta kısmı ve Kale Arkasının tamamı koltuklandırılacakken bu işlemlerin en az 20 gün süreceği söyleniyor. 5 Eylülde başlayacak olan yeni sezona bu eksiklerin giderilerek girilmesi en büyük temenni.

Betonlar Dökülüyor

Malum 12 Şubat Stadyumu eski bir yapı. Stadyumun Yapısal Sağlamlığını denetleyen uzman şirket Güçlendirmelerin Gerektiği yönünde rapor vermiş. Bu denetimin yapıldığı tarih ise 20.12.2006.

Yeter Artık Işıklı Skorbord Şart

Her iç saha mücadelesinde o eski skorbordun içerisine bir çocuk girer hem maçını izler hem seyirciyi skordan haberdar ederdi. Artık o devir hemen hemen her şehirde kapandı ama biz hala oraya çıkacak bir delikanlı arıyoruz. Bu sezon bu arayışın bitmesini ve elektronik skorbordun ya sponsor yardımıyla veyahut 1 maçlık seyirci hasılatından elde edilecek parayla 12 Şubat Stadyumuna kazandırılmasını istiyoruz.