Site Logo

Görev daĞIlImI yapIldI..

Kahramanmaraşspor’da görev bölümü yapıldı..  Türkiye 3. Ligi’ne düşen Kahramanmaraşspor’da (KMS) Doğan Tehçi’nin başkan seçilmesinin ardından yeni oluşturulan yönetimle ilk toplantı yapıldı ve yöneticiler arasında görev dağılımı yapıldı.

KMS Başkanı Doğan Tehçi; “Hiçbir yöneticimizi KMS’ye borçlandırmayacağımız gibi hiçbir yöneticimiz de KMS için yaptığı katkıları geri istemeyecek” dedi.

İŞTE GÖREV DAĞILIMI
12 yöneticinin katıldığı ilk Yönetim Kurulu Toplantısı’nda alınan karara göre daha önce Kulüp Başkanlığı’na adaylığını açıklayan Fikret Fındık, eskiden olduğu gibi yine Kulüp Futbol Şube Sorumlusu olurken, eski başkan Fatma Arat ise Halkla İlişkiler Sorumlusu olarak görevlendirildi.
Daha önce kulüpte Genel Müdürlük yapan Sait Karadutlu, yeniden aynı göreve getirilirken, Genel Koordinatör olarak ise Muzaffer Çaylı seçildi.

FINDIK, TEKRAR FUTBOL ŞUBE SORUMLUSU OLDU
Öte yandan KMS eski Futbol Şube Sorumlusu olarak görev yapan ve kongre gününe kadar Kulüp Başkanlığı’na aday olan ancak kongre günü kararını değiştiren Fikret Fındık, yeni yönetimde de yer aldı. Fındık, yeni yönetimde de yine Futbol Şube Sorumlusu olarak görev yapacak.

ARAT, HALKLA İLİŞKİLER SORUMLUSU OLDU
Muhammet Günkut’un istifasının ardından yaklaşık 1 aylık sürede Kulüp Başkanlığı’nı yürüten ve kulübü Olağanüstü Genel Kurul Kongresi’ne taşımayı başaran Fatma Arat ise yeni yönetimde Halkla İlişkiler Sorumlusu olarak görev yapacak. Arat’ın gerek Muhammet Günkut’a karşı, gerekse kongre sürecinde yaşanan kargaşaya karşı mücadele etmesi ve kulübü kongreye taşıması ise kamuoyu ve taraftarlar tarafından takdir görmesini sağladı.

GENEL SEKRETERLİĞE İSE NEDAT TÜRK GETİRİLDİ
Diğer yandan Kulüp Başkanlığı’na adaylığını açıkladıktan sonra kongrede adaylıktan tekrar çekilen eski yöneticilerden Avukat Nedat Türk ise Genel Sekreterlik görevine getirildi.

TEHÇİ: YÖNETİCİLERİMİZ KMS’YE ELLERİNDEN GELENİ YAPACAKLAR

KMS Başkanı Doğan Tehçi, ilk Yönetim Kurulu Toplantısı’nda yöneticiler arasında görev dağılımı yaptıklarını belirterek; “Arkadaşlarımız görevlerini üstlendiler ve çalışmalarına başladılar. Tüm yöneticilerimizin görevlerinde ellerinden geleni yapacaklarına inanıyorum” dedi.

YÖNETİCİLER ASLA KMS’YE BORÇLANMAYACAK

Tehçi, yöneticileri KMS’ye borçlandırmayacağını belirterek, ayrıca hiçbir yöneticinin de kulübe yaptığı yardımları geri almak için başvurmayacağını, bu konuda yöneticilerle ortak bir karar aldıklarını ifade ederek; “Hiçbir yöneticimizi kulübe karşı borçlandırmayacağım. Bunun da sözünü buradan veriyorum. Ayrıca tüm yönetici arkadaşlarıma anlayışlarından dolayı da çok teşekkür ediyorum” dedi.

KMS YÖNETİM KURULU GÖREV BÖLÜMÜ
1. Doğan Tehçi - Kulüp Başkanı
2. Dr. Ahmet Dedeoğlu - Başkan Yardımcısı (Spordan Sorumlu)
3. Nevfel Erbap - Başkan Yardımcısı (İdari İşler Sorumlusu)
4. Av. Nedat Türk - Genel Sekreter
5. Mehmet Çuhadar - Genel Sekreter Yardımcısı
6. Av. Ahmet Özdemir - Hukuk İşleri Sorumlusu
7. Fikret Fındık - Futbol Şube Sorumlusu
8. Ferit Türkmen - Futbol Şube Sorumlusu Yardımcısı
9. Serdar Çiftçioğlu - Amatör İşler Sorumlusu
10. İsmail Kahveci - Basın Sözcüsü
11. Murat Aslangören - Basın Sözcüsü Yardımcısı
12. Enver Kılınç - Muhasip Üye
13. Fatma Arat - Halkla İlişkiler Sorumlusu
14. Oğuzhan Cilve - Yönetim Kurulu Üyesi
15. Kaan Kiraz - Yönetim Kurulu Üyesi

Haber: Akif Kaplan - Manşet Gazetesi