Site Logo

DoĞan Tehçİ AdaylIĞInI açIkladI...

27 Haziran Pazar günü yapılacak olan kongreye 1 gün kalmışken, başkan adayları da tek tek ortaya çıkmaya başladı. 26.06.2010 Cumartesi akşam Aksu tv ana haber bültenine konuk olan Daha önce Kahramanmaraş sporda yöneticilik ve genel kaptanlık yapan Doğan Tehçi Kahramanmaraş spora başkan adayı olduğunu açıkladı.



Kahramanmaraş belediye başkanı Mustafa Poyraz canlı yayına katılarak Doğan Tehcinin adaylığına destek verdiğini, Kahramanmaraş spor için maddi ve manevi her türlü destek vereceğini açıkladı. Tehci Kahramanmaraş valisi ve ticaret ve sanayi odası başkanı Mehmet Balduk, İşadamı Haluk Şerbetcininde kuracakları yönetime destek verdiklerini söyledi.



Öncelikle kulübün futbolcu transferi yapabilmesinin önünü açacaklarını belirten Tehci, “Kahramanmaraş spor Çok kötü bir sezon geçirerek 3. lige düştü. 3.Lig’e düşen takımımızı tekrar 2.Lig’e çıkarabilmek için her türlü imkânı seferber edeceğiz” dedi.




Dürüst ve şeffaf bir yönetim belirlediklerini fakat bu yönetimin iş yapabilmesi için tüm Kahramanmaraşlıların da kendilerinin desteklemeleri gerektiğini ifade eden Tehci, “Eğer Kahramanmaraşlı futbolseverler ve Kahramanmaraş spor’u seven herkes bize destek olursa, bu takımı layık olduğu yere tekrar taşırız” dedi.

haber@kahramanmarasspor.org