Site Logo

Üye Olmayan BaŞkan AdayI Olamaz...

Kahramanmaraşspor’da (KMS) 27 Haziran’da yapılacak olan kongreye 2 gün kalmışken, aday olduğunu açıklayan bazı isimlerin Kahramanmaraş Spor Kulübü Derneği Üyesi olmaması nedeniyle bir açıklama yapan Kulüp Başkanı Fatma Arat, “Tüzüğe göre kulübe üye olmayan hiç kimse başkan adayı da olamaz” dedi.


Olağanüstü Genel Kurul Kongresi’na ramak kalmışken başkan adayı dedikoduları da hayli çoğaldı. Ankaralı işadamı olduğu belirtilen ve aslen Ankaralı olan İsmail Genç’in Kahramanmaraşspor’a adaylığını açıklamak üzere Kahramanmaraş’a gelmesi ve bazı girişimlerde bulunmasının ardından basın mensuplarına yapması gereken açıklama için toplantı yerine gelmemesinden sonra Yunus Dal adından İstanbul’da işadamlığı yapan bir isimin de kulüp başkanlığına aday olduğu iddia ediliyor.


ÜYE OLMAYAN BAŞKAN ADAYI OLAMAZ!

Bu söylentilere karşılık görüşünü aldığımız Kulüp Başkanı Fatma Arat, kendisine hiçbir kimseden hiçbir adaylık başvurusunun gelmediğini belirterek, ismi başkan adaylığı arasında geçen İsmail Genç ve Yunus Dal gibi kişilerin de kulübe üye olmadıklarını ifade etti ve, “Kahramanmaraş Spor Kulübü Derneği’ne başkan adayı olacak kişilerin tüzüğe göre kulüp üyesi olması lazım. Üye olmayanlar asla kulübe başkana dayı olamazlar” dedi.


BU SAATTEN SONRA HİÇ KİMSE ÜYE OLAMAZ!

Bugüne kadar bu konuda üyelik için de kendilerine bir başvurunun yapılmadığını kaydeden Arat, “Bu saatten sonra da hiç kimse kulübe üye olamaz” dedi.


KONGRE ERTELENMEMELİ!

Diğer yandan 27 Haziran Pazar günü yapılacak olan kongrenin ertelenmemesi için üye sayısının 3’te 1’inin kongrede hazır olması gerekli. Buna göre kulüpte 300 üyenin kayıtlı olduğu iddia edilirken, bu sayının 3’te 1’inin kongrede hazır olması, nitelikli çoğunluk için ise en az 150 kişinin kongreye gelmesinin gerektiği öne sürüldü.



Haber : Kahramanmaraş Manşet Gazetesi / Akif KAPLAN