Site Logo

Taraftarlar Ahmet KUYBU'yu baŞkan olarak görmek İstİyor!

27 Haziranda yapılacak olan Kahramanmaraş sporun kongresinde taraftarın gönlündeki başkan adayı Ahmet Kuybu…

Kahramanmaraş esnaf ve sanatkârlar odası başkanı olan ayrıca şoförler ve otomobilciler odası başkanıda olan kuybu Kahramanmaraşlılar tarafından sevilen birisi. Bugüne kadar Kahramanmaraş spor başkanlığı için kimse adaylığını açıklamazken, Belediye başkanı ve şehrin ileri gelen işadamları da eğer güvenilir bir başkan olursa bizler her zaman destek vermeye hazırız diyerek açıklamalar yapmaktadır. Ahmet Kuybu adaylığını açıklaması halinde büyük destek alacaktır.

Neden Ahmet Kuybu ?
Ahmet Kuybunun şehrimize yaptığı hizmetleri kimse görmemezlikten gelemez. Yıllardır Çarşı polis karakolu arkasında hizmet veren  şoförler ve otomobilciler odası hizmet binası tam bir harabeyi andırırken Ahmet Kuybunun başkan olmasından sonra orta hal civarındaki şoförler cemiyetinin arsasına yeni bir hizmet binası yaparak Kahramanmaraşlı şoförlerin ve Kahramanmaraşlıların hizmetine açmıştır.  Aynı şekilde esnaf ve sanatkârlar odası başkanı olarak göreve başladığında eski bir binada hizmet verirken, Menderes mahallesindeki arsaya yeni bir hizmet binası yaparak tüm esnaf ve sanatkârları oda başkanlarını bir çatı altında toplamıştır.  Kahramanmaraş sporun içinde bulunduğu durumu göz önüne aldığımız zaman bu işin üstesinden gelecek tek kişi Ahmet Kuybudur.  

Bizler Kahramanmaraş spor taraftarı olarak Kahramanmaraş sporumuzu kurtaracak kişi olarak Ahmet Kuybuyu başkan olarak görmek istiyoruz. İnanıyoruz ki Ahmet Kuybu Kahramanmaraş spora başkan olduğunda şehrin herkesiminden tam destek alacaktır.