Site Logo

3. Lİg'e terfİ maçlarI K.MaraŞ takImlarIyla devam edİyor..

Bu sezon Kahramanmaraş Süper Amatör Küme'yi namağlup olarak birincilikle bitiren Elbistan Belediyespor ve ikinci olan Kahramanmaraş Belediyespor yarın 3. Lig'e yükselme mücadelesi verecekler.

5 Ayrı bölgede, her bölgede 4 grupta mücadele eden toplam 152 takımdan 5 tanesi 3. Lig'e yükselecek. Maçların bir kısmı geçen hafta başlarken, 5. bölgede yer alan Kahramanmaraş temsilcileri maçlarına yarın başlayacaklar.

A Grubunda bulunan Kahramanmaraş Belediyespor yarın saat 16.00'da Adana Çukurova Üniversitesi ile karşılacak. Maç Malatya'da oynanacak. B Grubunda bulunan Elbistan Belediyespor ise saat 15.30'da Osmaniye Önderspor ile karşılaşacak. Bu maç Şanlıurfa'da oynanacak.

Kahramanmaraş Belediyespor bu maçı alması durumunda Cuma günü G.Antep Şehitkamil Belediye -  Kilis Belediye maçı galibiyle karşılaşacak. Elbistan Belediyespor da Adana Kozan Belediye - Hatay Erzin Belediye galibiyle karşılaşacak. Bu maçları da almaları halinde grup finali oynanacak. Grup şampiyonu ilerleyen tarihlerde kendi bölgesindeki diğer grup şampiyonuyla yarı finalde karşılaşacak. Finalde galip olan taraf 3. Lig'e yükselecek.

5. Bölge C Grubunda geçen hafta Adıyaman Belediyespor grup birincisi oldu. D Grubunun maçları ise henüz mahkeme kararıyla oynanmamaktadır.

Bu maçlar Kahramanmaraşspor için de önem taşımaktadır. Gelecek yıl 3. Lig'de mücadele edecek olan kırmızı-beyazlı ekibimizin gelecek rakibi bu maçlar neticesinde belli olacak.

Her iki takımımıza da başarılar dileriz.