Site Logo

K.MaraŞ galİbİyet sarhoŞu

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi Yükselme Grubu'nda mücadele eden Kahramanmaraşspor, Kartalspor'u 2-0 mağlup ederek 7 hafta sonra galibiyetle tanıştı.

Yükselme Grubu'na iyi başlayan ancak son haftalarda aldığı başarısız sonuçlarla taraftarlarını üzen Kahramanmaraşspor'da Kartalspor galibiyetinin sevinci yaşanıyor. Yükselme Grubu'nun 9. haftasında kendi sahasında lider Kasımpaşaspor'u mağlup eden ve o karşılaşmadan bu yana galibiyet yüzü göremeyen Kahramanmaraşspor, Kartalspor'u yenerek kötü gidişata 'dur' dedi.

Teknik direktör Coşkun Demirbakan, bu galibiyetin kendilerine çok iyi geldiğini ifade etti. Maça çok stresli başladıklarını söyleyen Demirbakan, "Üst üste aldığımız kötü sonuçlar futbolcular üzerinde psikolojik etki yapmıştı. Bundan dolayı Kartalspor maçı bizim için çok önemliydi. Kötü gidişata son vermek istiyorduk. Maçın ilk dakikalarında rakibe bir kaç pozisyon verdik. Ancak kontrolü elimizde tutmayı başardık. İkinci yarı bulduğumuz güzel gollerle sahadan 3 puanla ayrılmayı bildik" dedi.

Son haftalara gelindiğinde ligin üstünde ve altında büyük heyecan yaşandığını kaydeden Demirbakan, kalan 3 maçı en iyi şekilde tamamlayarak elemelere kalmak istediklerini ifade etti.

Önümüzdeki hafta deplasmanda Bucaspor'la karşılaşacaklarını hatırlatan Demirbakan, puanla döneceklerine inandıklarını söyledi. Demirbakan, takımda cezalı veya sakat futbolcusunun bulunmadığını sözlerine ekledi.