Bayrak & Ata
Site Logo

KMS zor günler geçİrmeye devam edİyor..

K.Maraşspor zor günler geçirmeye devam ediyor ve devamda edecek gibi. K.Maraşspor taraftarı ilk yarının bitişiyle yapılacak olan kongreye umut bağlamışti ve takımlarının sezonun ikinci yarısı için artık rahat bir nefes almasını bekliyorlardı, ama yine değişen bir şey olmadı. İşte tesisteki son durumlar..

“Yolda Kaldık”
Grubumuzda bulunan diğer takımlar sezon arasını en iyi şekilde geçirmek için farklı il ve ilçelerde hazırlık kampları yaptılar. Biz ise kendi şehrimiz içinde bulunan bir ormanlık alanda sadece düz koşu yaptık durduk. Hatta onu da beceremedik: idmana giderken otobüsümüzün yakıtı bitti ve yolda kaldık..!

Tesislerde yemek bile zor çıkıyor..
Tesislerdeki o besinlerle futbolcularımızın ne kadar sağlıklı ve dayanıklı olabileceğine ise akıl sır ermiyor. Günde çift antrenman yapan bu futbolcularımız çoğu günler 2 öğün yemekle antrenmanlara çıkıyor, yada sabah yediklerini öğlede yemek zorunda kalıyorlar.. Zaman zaman yemek yapma görevini teknik sorumlular üstleniyor..

Tekstilin başkenti KAHRAMANMARAŞ, ama..
Tekstilin başkenti Kahramanmaraş, ama takımımız antrenmanlarda giyecek malzemeleri bile kısıtlı. Sabah antrenmanından çıkan futbolcularımız öğle arasını dinlenmek yerine, öğleden sonraki antrenmanda ne giyeceklerini düşünüyorlar. Hangi şortu, hangi üstü giyeceklerini degil..! Sabah antrenmanında giydikleri malzemenin ne şekilde öğleden sonraki idmana kurutup yetiştireceğini düşünüyorlar!

Bu sezon sonunda sonuç her ne olursa olsun, olumlu yada olumsuz; bu takım kümede kalma savaşı verse dahi, Biz bu takımı şampiyonluğa koşarcasına peşinden koşacağız. Koşacağız, koşacağız..! Bunu sadece o kutsal formamızı taşıyan futbolcu kardeşlerimiz ve teknik ekibimiz için yapacağız..!

Saygılar,
redwhitekms