Site Logo

SANKO'dan KMS'ye 100 Bİn TL

Tam bir kargaşa ortamının hâkim olduğu Kahramanmaraş spor’a SANKO Holding’den müthiş destek.  Kahramanmaraş Milletvekili Durdu Özbolat’ın devreye girerek görüştüğü SANKO Holding Kahramanmaraş spor’a 100 Bin Lira destek verdi. Kahramanmaraş spor Bu sezon yine SANKO Holding göğüs reklâmını taşıyacak.
 

SANKO Yine En Büyük Destekçi
Son 3 sezondur Kahramanmaraş spor’a en büyük kaynak aktaran kurum SANKO Holding yine ilk yarının bitmesine rağmen kırmızı-beyazlı ekibe 100 Bin lira destek vererek gene kulübün en büyük destekçisi olduğunu gösterdi. 16 Ocak’ta Kongreye gidecek olan Kahramanmaraş spor’da 100 Bin liralık destek konuşuluyor.
 
Kahramanmaraş Milletvekili Durdu Özbolat’ın devreye girerek görüştüğü SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Adil Konukoğlu, Kahramanmaraş spor Futbol Şube Sorumlusu Fikret Fındık ile yaptığı görüşmeler sonrası Fikret Fındık’ı Gaziantep’e davet ederek 100 Bin Lira maddi destek verdi. Kahramanmaraş spor’un daha yüksekleri hak ettiğini vurgulayan SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Adil Konukoğlu, “Bizler her yıl olduğu gibi bu yılda yine Kahramanmaraş sporumuza maddi ve manevi destek verdiğimizi yineliyoruz. Benim memleketim Gaziantep, Kahramanmaraş, Adana, Adıyaman ben nerede yatırım yapıyorsam orası benim memleketimdir. Kahramanmaraş sporumuzu daha yükseklerde hatta süper ligde görmek istiyoruz. Biz SANKO Holding olarak her zaman olduğu gibi yine Kahramanmaraş sporumuza 100 Bin liralık bir destekte bulunduk. Gönül isterdi ki daha da büyük destek verelim ama şimdilik bu kadar. İlerleyen zamanlarda desteğimiz artarak devam edecek dedi ve kendisini ziyaret eden Fikret Fındık’a ve Kahramanmaraş spor’a da başarılar diledi.

Kahramanmaraş spor Futbol Şube Sorumlusu Fikret Fındık ise SANKO Holding ülkemizin en önemli kurumlarından bir tanesi her yıl bize ciddi manada destek veriyorlar. Bu yılda yine sayın Milletvekilimiz Durdu Özbolat’ın da girişimleriyle bize 100 Bin liralık bir destekte bulundular. Bu desteğe ne kadar teşekkür etsek azdır. Kahramanmaraş spor bu bölgenin dinamiğidir. Türk futboluna ciddi kazanımlar da sağlamıştır. SANKO Holding’e yaptıkları destekten dolayı şükranlarımızı sunuyoruz dedi.
 
Ziyaretin sonunda ise Kahramanmaraş spor Futbol Şube Sorumlusu Fikret Fındık, camdan yapılmış Kahramanmaraş spor Logolu plaketi SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Adil Konukoğlu’na hediye etti.