Site Logo

DeĞİrmencİoĞlu: "Hedefİmİz 3 yIl İçİnde borçsuz bİr KMS"

Bugün yaptığı basın toplantısında resmen adaylığını açıklayan Suat Değirmencioğlu, Kahramanmaraşspor için hedeflerini belirtti. Ticaret Borsasında yapılan toplantıya bir çok yerel gazeteci katıldı.

“Kulübün 10 yıllık borcunu temizleyeceğiz”
Kulübü yönetenlerin devamlı eskiden kalan borçlardan dolayı sıkıntı çektiğini belirten Değirmencioğlu, öncelikli hedeflerinin son 10 yıllık borcu 3 yılda temizlemek olduğunu ifade etti. Yüklü bir miktarda borç bulunmasının, takımı Bank Asya 1. Ligi’ne çıkarmaya bir engel olduğunu söyledi. Ayrıca giden futbolculardan 3-4 futbolcuyu geri çağıracaklarını söylediler.

Ekip olarak yönetecekler
Düzenlenen basın toplantısında Suat Değirmencioğlu’nun yanında Orhan kenger ve Ahmet Dedeoğlu da bulunuyordu. Bu iş adamları Değirmencioğlu’nun listesinde yer alıyorlar. Tam listeyi ilerleyen günlerde açıklayacaklarını ifade ettiler. Listelerinde güvenilir kişilerin bulunduğu söylenirken, aynı zamanda maddi anlamda durumlarının iyi olduğu da bildirildi.

“Destek turu sürüyor”
Belediye,  KMTSO ve bir çok önemli iş adamlarının desteğini alan Suat Değirmencioğlu ve ekibi, mevcut kulüp başkanı Günkut’tan da destek aldı. Günkut ile yaptığı görüşmede son döneme ait çok büyük bir borcun bulunmadığı belirtildi. Ancak bazı kişilerin yönetici sıfatlarını kullanarak gereksiz harcamaların yaptığıklarını söylendi.

12 Şubat Stadı değerlendirilecek
Başkan olması durumunda, maçları gelecek sezon 12 Şubat Stadı’na alacaklarını ifade eden Değirmencioğlu, burayı koltuklandıracaklarını belirtti. Kahramanmaraşspor’un tarihinde bir çok kulübü ağırlayan stadımızın, takımımıza büyük avantajları olacağını söyledi. Bu stadın maç başı kira bedelinin 1.000 TL olduğunu söyledi.

Haber: © KahramanMarasSpor.org

 

Yorumlarınız için TIKLAYIN