Site Logo

Suat DeĞİrmencİoĞlu yarIn basIn toplantIsIyla adaylIĞInI açIklayacak!

16 Ocak Cumartesi günü yapılacak olan Kahramanmaraşspor olağanüstü kongresinde Kahramanmaraşspor eski genel kaptanı Suat Değirmencioğlu başkanlığa aday olduğunu açıklayacak.

Eski kulüp başkanları Hanefi Mahçiçek ve Ali Sercan Saraylı’nın yönetimlerinde çeşitli görevlerde bulunan genç işadamı Suat Değirmencioğlu Kahramanmaraşspor kulüp başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

9 Ocak Cumartesi günü saat 10:30’da Ticaret Borsasında yapacağı basın toplantısıyla adaylığını açıklayacak olan Suat Değirmencioğlu, gazeteci Yavuz Nalbantbaşı’nı arayarak Kahramanmaraşspor kulüp başkanlığına aday olduğunu söyledi.

Değirmencioğlu, “Mevcut başkan Muhammet Günkut ile bir takım görüşmelerimiz oldu. Bu görüşmelerden sonra yönetim kurulunda görev alacak olan arkadaşlarımızla fikir alışverişinde bulunduk ve bu takımı düştüğü zor durumdan kurtarmak için yönetime talip olma kararı verdik. Kahramanmaraşspor bu şehrin en büyük tanıtım aracıdır. Bu şehirde yaşayan herkesinde bu takıma destek vermesi gerekiyor. Amacımız bu takımı zor durumdan kurtararak eski parlak günlerine getirmektir. Yapacağımız basın toplantısı ile başkanlığa aday olduğumu açıklayacağım” dedi.

Kaynak: MarasMedyaMerkezi.com