Site Logo

TaraftarIn gönlü Akarca'dan yana..!

TFF 2. Lig’de ilk yarının bitmesinin ardından Kahramanmaraşspor camiasını kongre heyecanı sardı.

15 Ocak 2010 Cuma günü yapılacak olan kongreye, henüz adaylığını resmi olarak açıklayan isim bulunmuyor. Ancak Ahmet Gaffar Akarca, Ali Seyyit Sevin, Fikret Fındık, Haluk Şerbetçi ve mevcut başkan Muhammet Günkut’un aday olmaları büyük bir ihtimal.

Geçtiğimiz günlerde konuya ilişkin yapılan ankete tam 1000 Kahramanmaraşspor taraftarı katıldı. Bir hafta süren anketin ‘Yapılacak olan kongrede kimi başkan olarak görmek istersiniz?’ sorusuna, bahsi geçen beş isim seçenek olarak sunuldu.

Her iki taraftardan biri Gaffar Akarca diyor
Geçtiğimiz dönemlerde kulübün ikinci başkanlığını yapan genç iş adamı Gaffar Akarca, ankette diğer isimlere karşı büyük üstünlük sağladı. Tam 501 oy alan Akarca’nın önümüzdeki günlerde adaylığını açıklaması beklenilirken, listesinde Kubilay Doğan, Suat Değirmencioğlu, Orhan Kenger, İsmail Gökçe, Kaan Kiraz ve Ahmet Dedeoğlu’nun bulunacağı tahmin ediliyor. Gaffar Akarca aynı zamanda iş dünyasından da büyük destek alıyor.

Eski kaptan ve ünlü iş adamı ‘biz de varız’ dediler
Gaffar Akarca’nın ardından ikinci ve üçüncü sırada bulunan iş adamı Haluk Şerbetçi ve eski kaptan Ali Seyyit Sevin son güne kadar yarıştılar. Şerbetçi hızlı başlarken, Ali Seyyit Sevin sürpriz bir yükseliş yakaladı. Futbol bilgisi ve kişilikli karakteriyle taraftarların güvenini kazanan Sevin 186 oy aldı. Şehrin saygın iş adamlarından Haluk Şerbetçi ise 231 oy aldı.

Taraftarlar mevcut yöneticilerden memnun değil
Mevcut başkan Muhammet Günkut’un Fikret Fındık’tan iki katı fazla oy alması dikkat çekti. Ancak ikisinin oy toplamı sadece 82 oldu ve bu sonuçla taraftarın her iki isme tepkili olduğu netleşti.

 

KONU HAKKINDA YORUM YAZMAK İÇİN TIKLAYIN