Site Logo

ANKET: Kİmİ baŞkan olarak görmek İsterdİnİz?

Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Muhammet Günkut az önce Aksu TV'de B Planı programında "aday çıkacaksa, başkanlığı bırakırım" diyerek kongre yolunda bir adım daha atmış oldu..

Bunun üzerine adaylıkları söz konusu olabilecek kişileri alfabetik olarak sıralayarak anket sunduk (anasayfada).

Bu kişileri daha iyi tanımak ve yaptıkları/verdikleri hizmetleri öğrenmek için kısaca sizlere aşağıda tanıtıyoruz..

Ahmet Gaffar Akarca
Kentimizde tanınmış, sevilen ve sözü geçen genç bir iş adamı olan Akarca'nın maddi olarak imkanı geniştir. Futbolla tam anlamıyla içli dışlı olan Ahmet Gaffar Akarca'nın aynı zamanda Süper Lig takımlarında muhattapları bulunuyor. 2 Sezon önce Kahramanmaraşspor'da ikinci başkan olarak görev yapmıştı. O sezon rakip kulüplerin kirli oyunlarına maruz kalarak takımımız 3. Lig'e düşmüştü. Günümüze kadar hiç bir maçı kaçırmadı ve sürekli moral yemekleri, primler ve diğer destekleriyle Kahramanmaraşspor'un zor günlerinde yanında olmuştur. Bunları yaparken basın mensuplarını çağırmaması, iyi niyetini ortaya koymaktadır.

Ali Seyyit Sevin
Ali Seyyit Sevin takımımızda bir zamanlar kaptanlık yapmıştır. Haziran ayındaki kongrede aday olmuştu. Bu kongrede yaptığı konuşma, herkesi derinden etkilemişti. Eski kaptan, spor camiasında sevilen ve güvenilir bir kişiliğe sahiptir. Kahramanmaraşspor'da futbolculuğu seneler öncesi bırakmasına rağmen, içerisindeki KMS aşkının hâlâ tükenmediği apaçık ortada. Hergün Kahramanmaraşspor hakkında karşısındaki insana düşüncelerini ifade eder, fikir yürütür, araştırır ve asla ilgisiz kalmaz. Kahramanmaraşspor'un başarısı için her zaman verilecek görevlere hazırdır.

Fikret Fındık
Fikret Fındık şuan kulüpte Futbol Şube Sorumlusu olarak görev yapıyor. Zaman zaman ismi Muhammet Günkut'tan daha fazla duyulur. Günkut'un tutuklanmasının ardından 1 hafta geçici başkanlık yapan Fikret Fındık, bazı firmaları ikna ederek, kulübe maddi destek sağlamıştır. Aynı zamanda şahsı adına da kulübün masraflarını karşılama gayreti göstermektedir.

Haluk Şerbetçi
Kahramanmaraş'ta tanınmış iş adamı Haluk Şerbetçi, Elis Otomotiv'in sahibi olarak maddi anlamda güçlü konumdadır. Geçtiğimiz sezon kulübümüze bir defa maddi yardımda bulunmuştur. Bu sezon ise pazar günü oynanacak olan Adıyaman deplasmanının masraflarını karşılayacağını açıklamıştı. Ancak geçtiğimiz kongrelerde kendisi değilde, genellikle çevresindeki bulunan şahıslar tarafından aday gösterildiğini ve bugün yine aynı durumla karşı karşıya olduğunu da belirtmemiz lazım.

Muhammet Günkut
Geçmişte de başkanlık yapan Günkut, o dönemlerinde de hep zor zamanlar geçirdi. Yine o zamanlarda da kimseden destek alamadı ve kamuoyuna güvensizlik yaşattı.. 

© KahramanMarasSpor.org