Site Logo

Yapma müdür..!

Kahramanmaraşspor Kulübü Başkanı ve yönetimine hali hazırda yöneltilen eleştirilerin dozajı artmışken bir hata da Kulüp Müdürü Faruk Helvacı'dan geldi.

Aldığımız bilgilere göre sayın Helvacı kaçan futbolcuların yerini doldurması için PAF takımdan A takıma yükseltilmek için sözleşme imzalanan ve geçen hafta isimlerini duyurduğumuz oyuncuların lisans işlemlerini yetiştiremediği gibi sıkışık olan fikstürde önümüzdeki maçları da riske atmış oldu.
Sakatlık ve cezalarla boğuşan Kahramanmaraşspor kadrosuna vurulan bu baltada sadece bilgisizlik yatıyor.

Yazışmalar sırasında gönderilmesi gereken evrakların ekte sunulmaması lisans işlemlerini geciktirmiş ve sadece 2 futbolcumuzu (Onur Balduk ve İlyas Ekiz'i) kadroya dahil edebilmiştik. Şanlıurfaspor maçında İlyas Ekiz'in formasına 'İkiz' yazdırıldığı için sahaya çıkamamıştı. Kahramanmaraş'lı diğer 5 futbolcumuz halen federasyondan gelecek olumlu cevabı bekliyor.

Bu arada maçlardan önce yapılan görevlendirmeler sırasında kendisine de görev ataması yaparak, ücret de elde eden Helvacı'nın sezon başında Kulüp Başkanı Günkut'un müdürlük teklifine "şaibeli ortamda müdürlük yapmam" sözüyle de hatırlıyoruz..