Site Logo

K.MaraŞ'ta tek hedef galİbİyet !..

Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Abdülkerim Durmaz, İskenderun Demirçelikspor maçını kazanmaktan başka bir düşünceleri olmadığını bildirdi..

Son iki deplasman maçından istedikleri sonuçları alamadıklarını ve çok önemli puanlar kaybettiklerini vurgulayan Durmaz, ''sahamızda kazanmak ve yeniden istikrarlı bir çıkış yakalamak istiyoruz'' diye konuştu.

Ligde, başarılı olmak isteyen Kahramanmaraşspor'un artık puan kaybetmek istemediğine dikkat çeken Durmaz, ''Kahramanmaraşspor, sezon başından beri her maçına güzel futbol ve mutlak galibiyet için hazırlanıyor. Ancak, futbolda her zaman oynanan iyi futbolun karşılığını almak mümkün olmuyor. Nitekim, son iki deplasman maçında iyi mücadele etmemize karşın, sahadan galibiyetle ayrılmayı başaramadık. Bu, bizim için sıkıntılı bir durum yarattı. Ancak, futbolda her türlü sonuca katlanmak gerekir. Şimdi önümüzde yine zorlu bir maç var. Kendi saha ve seyircimiz önünde, İskenderun Demirçelikspor maçını kazanıp, öncelikle kötü gidişe dur demek, daha sonra da yeniden istikrarlı bir çıkış yakalamak istiyoruz. Futbolcularıma güveniyorum. Taraftarlarımızın da desteği ile bu hafta 3 puana ulaşıp, emin adımlarla yolumuza devam etmek istiyoruz.'' dedi.

Edit :

 Bu arada maçın hakemi açıklandı arkadaşlar :

Kahramanmaraşspor-İskenderun Demirçelikspor: Murat Fevzi Tanırlı