Site Logo

Özbolat'tan örnek davranIŞ

Kahramanmaraş Milletvekili Durdu Özbolat geçtiğimiz günlede Kahramanmaraşspor'u ziyaret etti.

Özbolat ziyareti sırasında, imkânsızlıklar içinde mücadele eden Kahramanmaraşspor’a 3500 TL, yardımda bulundu.

Kahramanmaraş Milletvekili Durdu Özbolat, Kahramanmaraşspor ziyareti sırasında, takıma bu zaman kadar destek verilmediğini ve bu desteğin en başta Kahramanmaraş Valisi ve Belediye başkanı tarafından yapılması gerektiğini vurguladı.

Özbolat, konuşmasını şu şekilde sürdürdü, "İmkânsızlıklarla mücadele eden takımımıza en büyük desteğin Kahramanmaraş Valisi ve Belediye başkanından olması gerekir. Çünkü takım gerçekten büyük imkânsızlıklarla mücadele etmektedir. Bu mücadele ile de başarılar elde ediyor. Biz bu başarılırını nasıl görmezlikten geliriz. Sporun bu kadar desteksiz, bu kadar sahipsiz bırakılmasına inanamıyorum. Ben, vekil seçilmeden öncede takıma elimden geldiği kadar destek veriyordum, vekil seçildikten sonra da veriyorum. Ama bir tek benim destek vermemle takım nereye kadar ilerleyebilir. Bu takıma herkesin destek vermesi lazım. Görüyoruz ki Kahramanmaraşspor yönetimi, 'maddi desteğe ihtiyacımız' var diye bunu inada mı yapıyor, 'Bizim istediğimiz isimler yönetime girmedi, bizde maddi destek sağlamıyoruz' diye. Bence bu çok yanlış bir tutum. Senin istediğin yönetim olmadı ise, sende bu takıma destek vermeyeceksin anlamına gelmiyor. Herkes bu takıma destek vermek zorundadır. Çünkü bu takım bizim şehrimizin takımı.. Maddi manevi desteği vermediğimiz sürece bu takım nereye kadar ayakta kalabilecek. Görüyoruz ki şehrimizin insanları takım için canını ortaya koyuyor ve bir şekilde mücadele ediyor. Peki, bu mücadeleyi neden iş adamlarımız yapmıyor. Neden bir köşede sessizce bekliyorlar. Bu bekleyişin bir an önce son bulmasını istiyoruz. Eğer ki Kahramanmaraşspor’a biraz da maddi destek verilirse, takım Süper Lig'e çıkar. Buna herkesin inanması gerekiyor.. 'Yıkılsın' diyenlere inat takım başarı üstüne başarı elde ediyor, diyen Özbolat, konuşmasında "Kahramanmaraşspor’a 'yıkılsın' diyenler var, peki neye dayanarak bu kelime kullanılıyor, onu da bilmiyoruz. Yönetime kendi istedikleri girmedi. Veya kendilerine söz verilmedi diyemi.. Bence bu tutum tamamen yanlış."

Özbolat’ın ziyareti sırasında,  Futbol Şube Sorumlusu Fikret Fındık tarafından plaket ve yönetim tarafından Durdu Özbolat yazılı 3 numaralı Kahramanmaraşspor forması hediye edildi.