Site Logo

FLAŞ! Rahİm hoca İstİfa ettİ!

Kahramanmaraşspor son günlerde şok üstüne şok yaşıyor! Parasızlıktan yakınan futbolculara sahip çıkan teknik direktör Rahim Zafer, görevinden istifa ettiği bildirildi!

Ligin başlamasına bir gün kala Rahim Zafer'i teknik direktörlük koltuğuna getiren Kahramanmaraşspor'da, bugün oynanan Elazığspor karşılaşması sonrası saat 15.30'da Rahim Zafer'in istifa ettiği kulüp tarafından bildirildi.

Kahramanmaraşspor Kulübü Basın Sözcüsü Mustafa Aykır'ın sitemize yaptığı açıklamada, "Rahim Zafer'le yollarımız bugün ayrılmıştır" dedi. İstifa sebebini sorduğumuzda cevap vermekten sakınan Aykır, "herşeye rağmen yolumuza devam etmeliyiz" dedi.

Takımımızdaki bazı futbolcuların menejeri olan Yusuf Nar da bu haberi doğruladı. "Başka çaremiz yok, mecbur yeni teknik direktör arayışına geçilmesi lazım" diyen Nar, bu istifadan dolayı üzüntüsünü ifade etti.

Sezonun başlamasından beri bir çok zorluklar içinde bulunan Kahramanmaraşspor, futbolcu ve teknik ekibine hiç para ödememesine rağmen ligin 12. haftasında grupta 3. sırada bulunuyor. Bugün alınan galibiyetin ardından Rahim Zafer'in istifa etme gerekçesi ise merak konusu oldu. Bazı iddialara göre, Rahim Zafer'in kulüpten para alamaması, bazı iddialara göre yönetimin teknik direktörün işine karışması sebep olarak gösterildi. Bir başka iddia ise futbolcuların idmana çıkmaması ve teknik direktörün arada kalması yönünde olduğu söyleniyor.

Kariyerinde ilk teknik direktörlüğünü Kahramanmaraşspor'da yapan Rahim Zafer'e, bizi buraya kadar getirdiği için KahramanMarasSpor.org olarak teşekkür ederiz ve bundan sonraki hayatında başarılar dileriz..

Haber: KahramanMarasSpor.org