Site Logo

Megapark Hastanesİ'nden KMS'ye 12 bİn TL!

Maddi imkânsızlıklarla boğuşan Kahramanmaraşspor’a Megapark Hastanesinden 12 bin TL maddi yardım.

Maddi imkânsızlıklar içerisinde savaşan Kahramanmaraşspor oyuncuları ve yönetimi, en son oynanan Kahramanmaraş- Adıyaman maçında yenilgi almaları ile de daha bir üzüntü yaşadılar. Megapark Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi M. Alpaslan Özdarendeli, yapmış oldukları bu yardım ile birazcık olsun Kahramanmaraş spora katkı sağladıklarını ve bundan sonrada ellerinden gelen yardımı eksik etmeyeceklerini açıkladı. Özdarendeli, yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Amacımız kentimizin tek takımı olan Kahramanmaraşspor’a destek olabilmektir. Bunun için yönetimi bir araya toplanarak, bir miktar yardımda bulunmak istedik. Daha fazla yardım etmek isterdik ama şimdilik bütçemizden ayrılan para bu kadar, ileri dönemlerde daha fazla yardım etmek için yönetim ile bir araya gelmeye çalışacağız.”

Futbol şube sorumlusu Fikret Fındık ise, Kahramanmaraşspor’a bu tür yardımlarından dolayı Megapark çalışanlarına teşekkür etti. Fındık, “Takımımız bu güne kadar büyük imkânsızlıklar ile mücadele etti, kimseden yardım göremedik. İşadamlarımız ve diğer kurumlarımız bize destek vermediler. Kahramanmaraşspor’a destek sağlayan Sayın Vekilimiz Durdu Özbolat’a ve Megapark Hastanesi’ne şükranlarımızı sunuyoruz.”

Kahramanmaraş Futbol Şube sorumlusu Fikret Fındık, Megapark Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi M.Alpaslan Özdarendeli’ye ve yönetim kuruluna takıma maddi destek sağlamalarından dolayı plaket takdim etti.

Kaynak: Yorum Gazetesi

Ayrıca sitemizin yaptığı görüşmede Megapark Hastanesi'nin Kahramanmaraşsporlu futbolcularını bedava tedavi edecekleri bildirildi. Aynı zamanda maçlarda Megapark Hastanesi'nin ambulansı bulunacak.

KahramanMarasSpor.org - Kahramanmaraşspor Taraftarları olarak desteklerini esirgemeyen Megapark Hastanesi'ne teşekkürlerimizi bir borç biliriz.