Site Logo

Tolga Toker neden ayrIldI? İŞte olayIn perde arkasI...

Geçtiğimiz gün Tolga Toker'in takımımızdan ayrıldığını duyurmuştuk. İşte bu çarpıcı ayrılığın perde arkasını sizler için araştırdık ve paylaşıyoruz...

Tolga Toker konuşuyor:
"Tüm Kahramanmaraşlılar'a selamlarımı iletirim. Öncelikle takımdan ayrıldığım için çok üzgünüm. Ayrılmak istemezdim. Ben buraya oynamaya geldim, ama hoca tarafından hep dışlandım. Bir takim tatsız olaylarla karşı karşıya kaldım." diyerek sözlerine başladı ve devam etti:
"En son olaydan başlayayım. Bu olaya tanık olan abilerim var. Sağolsunlar ellerinden geleni yaptılar... Maçlarda giymem için *** markalı krampon aldık. 239 Lira'ya parasını kulüp ödedi ve bana bunun için senet imzalattırdılar. Takımdan ayrılırken ise benim kulüpten alacağımı vermiyorlar, vermedikleri gibi ayakkabının parasını istiyorlar."

Kulüpte bugüne kadar sadece bayramda 200 TL aldığını bildiren genç futbolcu, bu paranın yarısını öğrencilere verdiğini söyledi.
Toker ayrılmasının sebebini şöyle açıklıyor: "Gitmemin sebebi para almamam değil. Oynatılmıyordum, dışlanıyordum, halbuki ben kendime inaniyordum ve güveniyordum. Yöneticeler beni arayıp 'hayırlı olsun, bu hafta bankosun' diyorlardı, ama maç kadrosuna bir bakardım, kadroya alınmamışım..."

Almanya'da genç milli takımlar tecrübesi olan eski oyuncumuz geleceği hakkında iddialı konuştu:
"Size samimi söylüyorum: beni takip edin, seneye değil, bu sezonun ikinci yarısında hangi takımda oynuyorum bir bakın. Herkes kariyerimi biliyordu. Hoca da biliyordu, ama bana karşı hep soğuk davrandı... Yönetimle teknik kadro arasında hep ikilem oldu. Bir şeyler çeviriyorlar tesis içerisinde, nedir çözemedim... Benim babam başkanın samimi arkadaşıdır. 'Yurtdışında oynamasın, bize getir, bizde oynasın' diye çağırdı beni. Hiç bir sakatlığım yokken neden oynatılmadım? Neden bana şans verilmedi? Beş kuruş vermedi, ona yanmıyorum. Ama oynatılmadım ya, beni üzen bu ve giderken de beş kuruş alamadım..."

Yetenekli futbolcu, gittiğinde de kulübün ilgisizliğine maruz kaldı... Havaalanına takım arkadaşı Ferdi Aksakal bıraktı.
Tolga Toker'in profesyonel düşüncesinden yola çıkarak, şuan mutlaka menejerleriyle hangi takıma gideceğini konuşuyorlardır...

KahramanMarasSpor.org olarak kendisine verdiği emeklerden dolayı teşekkür ediyor ve yeni takımında başarılar diliyoruz...

© KahramanMarasSpor.org