Site Logo

Beledİyeden KMS'ye Bayram hedİyesİ

Belediyeden Kahramanmaraşspor’a Bayram hediyesi

25 Temmuz 2009 tarihindeki kongreden sonra göreve gelen Kahramanmaraşspor yönetimine bir destek de belediyeden geldi.

Günler ve haftalardır ha yardım etti, ha edecek denilen Kahramanmaraş belediyesi, adım atarak, ramazan bayramı bitiminde bir miktar kuru gıda gönderdi.

23 Eylül tarihi itibariyle gelen kuru gıda yardımını Kahramanmaraşspor tesislerinde, belediye yetkililerinden teslim alan Kahramanmaraşspor kulüp Genel Müdürü Faruk Bilgili, “Belediye başkanımız sayın Mustafa Poyraz’ın bayram öncesi vermiş olduğu gıda yardım sözünü yerine getirmesi bizleri son derece mutlu etmiştir. Kahramanmaraşasporun yakalamış olduğu başarılı havada başkanımızı yanımızda görmek bizi ve yönetim kadar taraftarımızı ve spor camiasını sevindirirken, daha olumlu bir havaya sokacağının göstergesidir. Yapmış olduğu bu ilk adımla, bu jestinden dolayı kendisine teşekkür ederiz” dedi.

Kulüp Başkanı Muhamned Günkut ise, Belediye başkanının göstermiş olduğu duyarlılıktan dolayı memnuniyetini belirtirken, “Bu takım şehre mal olmuş bir profesyonel kulüp. Herkesin sahip çıkması gerektiğine inanıyorum. Bu adımı atan, kulübümüze 30 adet kuru gıda yardım paketi gönderen ve kırmızı beyazlı ekibe sahip çıkan başkanımız sayın Mustafa Poyraz’a teşekkürü borç bilirim. Yönetim, teknik ekip ve sporcularımla birlikte tek vücud halindeyiz. Mülki idarenin, yerel yönetimin ve sivil toplum kuruluşlarının bize verecekleri destekle geçmişte kaybedilen başarıyı yeniden yakalayacağımıza, Kahramanmaraşspor’u layık olduğu yere taşıyacağımıza inancımız tamdır. Bu birlikteliğin ilk adımı olan sayın Poyraz’ın yardımı için teşekkür ediyoruz. Bu yardımı başlangıç olarak kabul ediyor, kulübün diğer ihtiyaçları için de aynı duyarlılığı göstereceğini, bunu da beklediğimizi belirtmek istiyorum. Bu hareketin diğer kurum ve kuruluşlara örnek olacağını düşünüyorum.” diye konuştu.

Öte yandan Günkut, “Kahramanmaraşasporu temsilen futbolcuların ve teknik heyetin her biri değişik illerden gelip her türlü fedakarlığı yaparak memleketimizin tanıtımına katkı sağlayıp ter döken fedakar ve vefakar sporcularımı da ayrıca kutluyorum. Bu katkıyı sağlayan sporcularımıza bu memleketin tüm insanlarının sahip çıkması gerektiğini belirtmek istiyorum” dedi.

Günkut ve Bilgili, hafta sonunda deplasmanda Malatyaspor ile oynanacak maçın kendileri için önemli olduğunu, galibiyete odaklandıklarını, inanç ve özveri ile çalıştıklarını ve bu maçtan mutlaka 3 puanla ayrılacaklarını sözlerine eklediler.

İlker YİYEN-Yerel Gazete