Site Logo

KMS'yİ 1980'lİ yIllardakİ gİbİ halkIn takImI halİne getİreceĞİz

Kahramanmaraş Gündem Gazetesi'nin haberi:

KMS'ye Destek Turu

Kahramanmaraşspor Futbol Şube Sorumlusu Fikret Fındık ile Kahramanmaraşspor Genel Sekreteri Avukat Ali Ünlü, Kahramanmaraşspor’a destek sağlamak için ilçeleri tek tek dolaşarak destek alabilmek için mücadele edecekler.

Destek turları kapsamında ilk olarak Pazarcık’a giden Kahramanmaraşspor Futbol Şube Sorumlusu Fikret Fındık ile Kahramanmaraşspor Genel Sekreteri Avukat Ali Ünlü, Pazarcık Belediye Başkanı Kamil Dalkara’yı makamında ziyaret ettiler.

Kahramanmaraşspor Futbol Şube Sorumlusu Fikret Fındık ile Kahramanmaraşspor Genel Sekreteri Avukat Ali Ünlü, Pazarcık Belediye Başkanı Kamil Dalkara’yı makamında ziyaret ederek Kahramanmaraşspor’un içinde bulunduğu durum itibarı ile destek sözü aldılar.

Kahramanmaraşspor’a destek amacıyla sembolik olarak kombine bilet alan Pazarcık Belediye Başkanı Kamil Dalkara, Pazarcık Belediyesi ve Pazarcık Halkı olarak Kahramanmaraşspor’a destek sözü verdiler.

Pazarcık Belediye Başkanı Kamil Dalkara, Kahramanmaraşspor’un bundan sonraki maçlarına da bizzat gelerek maddi manevi gereken desteği vereceğini söyledi.

Pazarcık Belediye Başkanı Kamil Dalkara ile makamında bir süre görüş alışverişinde bulunan Kahramanmaraşspor Futbol Şube Sorumlusu Fikret Fındık ile Kahramanmaraşspor Genel Sekreteri Avukat Ali Ünlü, destek turlarını diğer ilçeleri ziyaret ederek sürdüreceklerini söylediler.

Kahramanmaraş merkezde Kahramanmaraşspor’a ortam itibarı ile gereken desteği alamadıklarını ifade eden Kahramanmaraşspor Genel Sekreteri Avukat Ali Ünlü, bilhassa merkezde yaşayan işadamları ve halkın takıma sahip çıkması gerektiğini belirterek, “Kahramanmaraşspor için merkezde gereken desteği ortam itibarı ile alamadık. Ancak bundan sonra başlatacağımız yeni bir uygulama ile ilçelerin tamamını gezerek, takıma gereken desteği sağlayacağız. Bunun yanında önemli bir sorun daha var; o da takıma olan ilgi çok azalmış durumda. Biz, Kahramanmaraşspor’u bu yeni çalışma sayesinde 1980’li yıllardaki halkın takımı haline getireceğiz. Amacımız spora olan ilgi ve alakayı artırmak.” dedi.
 
Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz’ın Amatör Spor Kulüplerine yaptığı yardımı anlamlı bulan Kahramanmaraşspor Genel Sekreteri Avukat Ali Ünlü, “Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz’ın Amatör Spor Kulüplerine yaptığı malzeme yardımı sevindirici ve bu çalışmalarından dolayı sayın Başkana ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz, ancak ilimizin tek profesyonel takımı olan Kahramanmaraşspor’a ileride inşallah destek vereceğini umut ediyoruz..!” dedi.