Site Logo

KahramanmaraŞspor Akademİ Lİglerİnde Çukurova Grubunda..

Futbol Geliştirme Merkezi Ulusal Futbol Gelişim Akademisi tarafından yapılan çalışmalar sonucunda, 2009 - 2010 sezonunda Coca-Cola Akademi Ligleri'ne katılacak olan kulüpler ve grupları ile Gençlik Geliştirme Ligi Çukurova Grubu'na katılacak kulüpler tespit edildi.

Yeni futbol sezonunda uygulamasına devam edilecek olan Akademi Ligleri'nde, U14, U15 ve U16 yaş grupları yer alacaklar. Buna karşılık Akademi Ligleri'ne bu sezon yeni katılan kulüpler ile Bölgesel Gençlik Geliştirme Ligi Çukurova Grubu'nda sadece U14 ve U15 yaş grupları bulunacak.

Coca-Cola Akademi Ligi ile Bölgesel Gençlik Geliştirme Ligi'nin 17 Ekim 2009 tarihinde eşzamanlı olarak başlaması planlanıyor.

Akademi Ligi şehrimizde yetişen gençlerin kendini göstermesi için büyük bir alan. Türkiye Futbol Federasyonu bünyesinde düzenlenen Akademi Ligi'ne katılmak için 3 senedir uğraş veren altyapı antrenörümüz Kadir Ardıç, Esat ve Şevket Hoca'ya da sitemiz adına teşekkürü bir borç biliyoruz. İnşallah şehrimizin sporcuları için hayırlı olur.

İşte Çukurova Grubu:

1. KAHRAMANMARAŞSPOR
2. Gaziantepspor
3. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor
4. Adanaspor
5. Adana Demirspor
6. Adana Gençlerbirliği
7. Mersin İdman Yurdu
8. Tarsus İdman Yurdu
9. İskenderun Demir Çelikspor