Site Logo

Hedef 3 puan!

Teknik direktör Rahim Zafer, yaptığı açıklamada, Mardinspor maçına çok iyi hazırlandıklarını, bu zorlu maçı kazanmak istediklerini belirtti. Zafer, sahalarında Mardinspor'u yenerek, istikrarlı bir çıkış yakalamak istediklerini ifade etti.

Kahramanmaraşspor'a kısa bir süre önce geldiğini dile getiren Zafer, şunları kaydetti:
''Takımın başına geçeli kısa bir zaman oldu. Şu anda takımı tanımaya çalışıyorum. Bizim için iyi başlangıç yapmak önemliydi. Elazığ'da iyi bir başlangıç yaptığımıza inanıyoruz ama daha çok eksiğimiz var. Özellikle kondisyon olarak takımımız hazır değil. En kısa zamanda bu sorunu da çözerek, Kahramanmaraşspor'u en iyi yerlere getirmeye çalışacağız.

Hedefimiz, Mardinspor maçından 3 puan alarak yola devam etmek. Futbolcuları yeni tanıyorum ve oturmuş bir kadroyu önümüzdeki haftalarda çok rahat görebilirsiniz. Onun için bu dönem içerisinde seyircimizden bizi desteklemelerini istiyoruz. Başarılı olmak istiyorsak bu seyircimizin desteği ile olacaktır. Futbolculuk dönemimde hırslı bir yapıya sahiptim. Benim olduğum yerde her zaman başarı beklenir. İnşallah aynı hırsla motivasyonla Kahramanmaraşspor'u iyi yerlere getirmek istiyoruz.''