Site Logo

KMS 0-0 Zaho

Dk. 70  Maç 0-0 sona erdi. Havanın aşırı sıcak olduğundan dolayı maçın son 20 dakikası oynanmadı.

Dk. 45 İlk yarı 0-0 sona erdi. Maçı seyreden taraftarlar, karşılaşmanın temposu düşük olduğundan yavaş yavaş terk ediyorlar.

Dk. 23 Mola bitti. Maça devam ediliyor.

Dk. 22 Su molası verildi.

Dk. 15 Her iki takım da zayıf mücadele sergiliyor.

Dk. 1 Maç yarım saat gecikmeli başladı. Maçı 1500 civarında taraftar seyrediyor.

Kahramanmaraşspor ilk onbiri:
Gökhan Arslan, Samet Kumbaşı, Ali Gürsoy, Hüseyin Keleş, Cengiz Güner, Mustafa Acar (k), Ali Kemal Genç, Volkan Çekiç, Serdar Yılmaz, Serkan Koç, Seyyit Volkan Aygar.

Maç öncesi

Zaho Spor Kulübü Başkanı Abdulvahab Muhammed İsa, sorulan sorular üzerine Kahramanmaraş'a spor için geldiklerini, kendisinin siyaset adamı olmadığını belirtti ve Zaho'nun selamlarını iletti.

Saat 16.00'da Hanefi Mahçiçek Stadında başlayacak olan sezon açılışı törenine saatler kaldı. Seyircilerden giriş bileti istenmedi.

Açılış maçını saat 17.00'da Irak'ın Zaho takımıyla yapacak olan Kahramanmaraşspor şuan tesislerde hazırlanıyor.

Kulüp başkanımız Muhammed Günkut Zaho Spor Kulübü kafilesini Narlı'da otoban bitişindeki gişelerde karşıladı. Zaho pazar gününe kadar kentimizde kalacak.

İç ve dış basının yakından takip ettiği bu maç için bir çok gazete ve ajans muhabirleri Kahramanmaraş'a geldi.

Bu karşılaşma televizyonda canlı olarak yayınlanmayacak. Yine her zamanki gibi Cesur Radyo'da Herkül Mustafa'nın anlatımıyla naklen sunulacak. Kahramanmaraş için radyo frekansları 96.6 . Ayrıca sitemizin anasayfasından da 'GELECEK MAÇ' altındaki Cesur Radyo bağlantısına tıklayarak internet üzerinden canlı olarak dinleyebilirsiniz..