Site Logo

VursavuŞun Hoca AdaylarI

Kahramanmaraşspor'un çiçeği burnunda başkanı Yahya Vursavuş sitemize özel olarak verdiği demeçte; Kahramanmaraşspor Kulübü başkanlığına seçildiği için çok mutlu olduğunu ve herkese bir amigonunda başkanlık yapabileceğini göstermek istediğini kaydetti.

Vursavuş sözlerine şöyle devam etti;bugüne kadar yönetimi zengin iş adamları aldı ve kulübümüzün durumu ortada bir enkaz misali sahip çıkanı yok bizler yapalım bir defa da bu işi biz deneyelim en azından görevi bırakırken borç batağına sokup gitmeyiz. Hiç yoktan cebimizde kulüb seneti olmaz; ben herkese çok güzel bir ders vereceğim bu işi bir amigonun yapabildiğini göstereceğim dedi.

Teknik direktör konusunda da bilgiler veren yeni başkan Yahya Vursavuş yeni sezonda çalışacakları teknik direktörü büyük ölçüde belirlediklerini ancak;şuan dört teknik adamla görüşmelerin sürdüğünü belirtti.

Dört teknik adam arasından kulübün menfaatlerine en uygunun seçeceklerini söyleyen Vursavuş büyük ölçüde anlaştığımız bir teknik direktörümüz var cuma gününe kadar bu konuyu netleştireceklerini söyledi.

Görüştükleri teknik adamlar konusunda isim vermek istemeyen yeni başkan ısrarlarımız sonuçunda isim verdi.

Teknik direktör adaylarımız şu şekilde:Ali Osman Renklibay(Büyük olasılıkla yeni sezonda teknik direktörümüz olacak),Sakıb Özber,(Sakıb hocada ağır basıyor),Mehmet Şahan, Bülent Topuzoğlu.

Yeni sezonda bu dört teknik adam arasından biri bizim yeni hocamız olacağını söyleyen Vursavuş sözlerini şu şekilde tamamladı:

Herkesin bize destek olmasını bekliyoruz görecekler ki tribünlerden gelen bir amigo bu takımı herkesten iyi yönetecektir dedi.