Site Logo

10 Futbolcumuzun sözleŞmesİ bu gece bİtİyor!

2008-09 Sezonunun bitmesiyle, Kahramanmaraşspor’da on futbolcunun sözleşmesi de sona erecek.

Sezonu TFF 3. Lig Yükselme Grubunda dördüncü sırada bitirerek 2. Lig’e yükselen Kahramanmaraşspor’da, önemli oyuncuların sözleşmesi bu gece bitiyor. Kendi oyuncuları olan Gökhan Ülker, Mehmet Ballı ve Paşa Alihaydaroğlu yanısıra altı kiralık futbolcu bulunuyor (Aydın İnanç, Cevher Toktaş, Edip Saruhan, Hasan Bal, Kadir Yaşar Demir ve Osman Çakır). Ayrıca Belediye Bingölspor’a kiraladığımız Emre Keskin’in de sözleşmesi sona erecek.
Bu oyuncuların birçoğu  sürekli ilk onbirde oynadı. Bir kısmı ise zaman zaman ilk onbirde oynamakla beraber, bazen birinci alternatif olarak yedek kulübesinde yer aldılar.
20 Haziran’da kongreye gidecek olan yönetim, bu oyuncularla yeni bir sözleşme yapıp yapmayacağı ise merak konusu oldu. Aynı zamanda teknik direktörümüz Faik Demir’in sözleşmesi de son gününde. Gitmesi durumunda Gaziantep takımlarından kiralanan 4 futbolcunun (Aydın, Hasan, Kadir Yaşar, Osman), kulübümüzden ayrılması büyük bir ihtimal.

Bu arada Kahramanmaraşspor’da dış transfer görüşmelerinin olduğu öğrenildi. Eski oyuncularımız Serdar Akdoğan ve Orhan Terzi dışında, Sarıyer’de oynayan eski Beşiktaşlı Yasin Sülün ile görüşüldüğü söylendi.