Site Logo

Kongre tarİhİ ''20 Hazİran''!

Son iki yılında ciddi sıkıntılar yaşayan ve bu sezon küme düştüğü 3. Lig’den yeniden 2. Lig’e çıkan Kahramanmaraşspor’da, beklenen tarih açıklandı. Yönetim 20 haziran cumartesi günü kongre yapacağını açıkladı. 22 Günlük süreç içerisinde aday çıkıp çıkmayacağı ise merakle beklenmeye başlandı.

Kahramanmaraşspor’da yönetim beklenen açıklamayı yaptı. Sezonu çok ciddi sıkıntı ve parasızlıklarla mücadele ederek geçiren ve sezon içerisinde borçlarını da açıklayarak, “daha iyi yaparım diyen olursa, gelsin yapsın” diyen Kahramanamarasşpor yönetimi, 20 haziran cumartesi günü kongre yapma kararı aldı.

Öte yandan mevcut teknik direktörle görüşmelerini sürdürerek yeni sezon için az da olsa çalışmalara başlayan kırmızı-beyazlı ekipte, başkan Ali Sercan Saraylı’nın gelecek sezon için düşündüğü planlamaların tümünü teknik direktör’e göre yapılandıracağı orataya çıktı.

Teknik direktör Faik Demir ile masaya oturan yönetim, Faik Demir ile görüşmeleri sürdürmeye devam ediyor. Eğer Faik Demir ile anlaşmaya varılırsa, mevcut kadroda çok büyük değişiklik yapılmayacak ve bir kaç takviye ile yola devam edilecek. Eğer Faik Demir’den beklenen cevap gelmezse, bu defa da yönetim kongre sonucunu bekleyecek ve sonuca göre bir yol haritası belirleyecek.

Ayrıca elde edilen bir başka bilgiye göre ise yöneticilerin şuanda bir kaç oyuncu ile görüşmelere başladığı ve teknik direktörün cevabını beklediği öğrenildi.

Haber: Serdar Bursalı