Site Logo

O Türkİye'nİn yenİ golcüsü..!

Sefa Durmuş. Bu yıl 19 yaşına girdi. Genç oyuncu 3 yıl önce ailesinin Antalya’dan Kahramanmaraş’a taşınmasıyla, Kahramanmaraşspor’da oynamaya başladı.

Kahramanmaraşlı Sefa, geçtiğimiz iki yıl boyunca Kahramanmaraşspor’un PAF takımında (daha doğrusu Süper Gençler takımında) sürekli yer aldı. Rakipleri sürekli zorlayan Sefa, ilk sezonunda 16 gol attı. Geçtiğimiz sezon ise 18 gol atarak, ligin gol kralı oldu ve geleceğe yatırım yapan Türk kulüplerinin dikkatini çekti.

Golcü ve genç futbolcu bu sezonun başında Kahramanmaraşspor’da profesyonel sözleşme imzaladı. Sürekli A takımla idmanlara katıldı, ama Süper Gençler kadrosu ile maçlar oynadı. 3 Sezon boyunca toplam 44 Süper Gençler maçlarına çıkan yetenekli oyuncu, 36 gol atararak çok müthiş bir performans sergiliyor.

Kahramanmaraşspor’un bu sezon 2. Lig’e yükselme maçlarının bir çoğunda kadroda yer alan Sefa 3 maçta sahaya çıktı. Bafra maçında 86. dakikada oyuna giren Sefa, Tavşanlı maçında ilk onbirde yer aldı ve 60. dakikada oyundan çıktı. Ligin son haftasında oynanan Ankara Demirspor mücadelesinde ise 65. dakikada oyuna girdi ve futbol otoriteleri tarafından büyük beğeni kazandı.

Kendisiyle yaptığımız görüşmede en büyük hedefinin Süper Lig’de oynamak olduğunu belirten Sefa Durmuş, bu hedef doğrultusunda Kahramanmaraşspor’da bulunmanın doğru seçim olduğunu söyledi.

Kolayca adam eksilten, kafa vuruşları ve plase vuruşları iyi olan, teknik oynayan hızlı futbolcu, çok hırçın bir futbol sergiliyor. Sezon başında Beşiktaş PAF takımında oynamak üzere Kahramanmaraşspor’a transfer teklifi verildi, ancak kulüpler para konusunda anlaşamadılar. Beşiktaş buna rağmen Sefa Durmuş’u halen takip ediyor ve muhtemelen tekrar teklif verecek. Beşiktaş dışında Gaziantepspor’da Sefa’yı transfer etmek isteyen kulüpler arasında.

Süper Gençler kadrosundan, 3. Lig’e gayet başarılı bir adım atan bu genç futbolcu, gelecek sezon 2. Lig’de Kahramanmaraşspor için çok faydalı olacaktır. Kendisinin şuan Kahramanmaraşspor ile 2011 senesine kadar sözleşmesi bulunuyor.

Yetenekli genç oyuncumuza kariyerinde başarılar dileriz ve başta kendisi için, sonra Madalyalı Kentimiz’in tek profesyonel ekibi Kahramanmaraşspor’umuz için hayırlı bir seçim yapmasını ümit ederiz..

© Tüm Hakları Saklıdır. 2009 - KahramanMarasSpor.org