Site Logo

MaçIn Hakemİ "Serkan ERGÜN"

Maçın Hakemi:Serkan ERGÜN

 

Kahramanmaraşspor’umuz ile Ankara Demir Spor arasında oynanacak olan TFF 3.Lig Yükselme Grubu maçında İstanbul Bölgesi hakemlerinden Serkan ERGÜN düdük çalacak.Ergün’ün yardımcılıklarını Fahri VAR ve Erkan AKBULUT yapacak.Dördüncü hakem olarak ise Ali KARAÇELİK görev yapacak.

 

3.Lig Klasman Hakemi olarak görev yapan Ergün, bu sezon 13 kez orta hakem ve 11 kez de 4. hakem olarak görev yaptı.Orta hakem olarak görev yaptığı 13 resmi müsabaka da 3 kez ev sahibi takımlar galip gelirken, 6 kez taraflar birbirlerine üstünlük kuramamış ve 4 kez de konuk takımlar galip gelmiş.Görev aldığı 13 müsabaka da 61 kez sarı kartına baş vuran Ergün, 5 kez kırmızı kart gösterirken 1 kez de penaltı noktasını göstermiş.

 

Kariyeri boyunca 1 kez Kahramanmaraşspor’umuzun maçında görev alan tecrübeli hakem, 27 Nisan 2008 tarihinde Kahramanmaraş Hanefi Mahçiçek Stadyumunda oynanan, Kahramanmaraşspor-Gaski Spor müsabakasında görev yapmıştı ve maç Kahramanmaraşspor’umuzun 3-0’lık üstünlüğü ile sonuçlanmıştı.Bu mücadele de Kahramanmaraşspor’umuzundan 2 oyuncu sarı kart görürken, konuk Gaski Spor’dan ise aynı şekilde 2 oyuncu sarı kart görmüştü.

 

 

Copyright 2009© KahramanMarasSpor.Org

 

Tüm Hakları Saklıdır.